Laden...

Plastic mokken bedrukken

Plastic mokken bestellen met een bedrukking? Wij hebben een ruim assortiment aan plastic mokken die we kunnen voorzien van uw logo. U kunt deze mokken uitdelen aan uw medewerkers, klanten of andere relaties. Deze mokken zijn ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld de auto of trein. Doe nu de vrijblijvend offerte aanvraag via de website.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plastic mokken bedrukken als relatiegeschenk

Plastic mokken om weg te geven als relatiegeschenk. Het voordeel van plastic mokken is dat deze niet zo snel breken. De meeste mokken en bekers zijn stapelbaar, kras bestendig en licht van gewicht, dus ideaal voor gebruik op bijvoorbeeld de camping, kinderdagverblijven, verzorgingsinstellingen of in de kantine van de sportclub! We hebben diverse mokken op voorraad en een snelle levering. Staat uw plastic mok er niet tussen? Geen nood, onze medewerkers kunnen u altijd aan een alternatief helpen!

Bedrukte plastic mokken als giveaway en promotiemateriaal

Het voordeel van plastic mokken is dat ze slijtvast zijn in de vaatwasser èn niet kapot vallen. Mokken zijn nog steeds een zeer gewild relatiegeschenk. Een mooie bedrukking erop van uw logo of tekst is een waardevol cadeau!

We kunnen bijvoorbeeld snel plastic mokken bedrukken die u vervolgens in kunt zetten als promotiemateriaal, zowel intern als extern. Tijdens een evenement zorgen voor een professionele presentatie of giveaways in de vorm van bedrukte plastic mokken? We kunnen snel en goedkoop plastic mokken bedrukken, zodat u daar vervolgens vlot gebruik van kunt maken. Dankzij de mogelijkheden per stuk, in 10, 50 stuks of grotere aantallen zorgen we voor het aantal bidons dat u nodig heeft.

Plastic mokken bedrukken met logo

We kunnen de plastic mokken bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting. Een kleine oplage nodig of juist gebruik maken van een groter aantal modellen? We kunnen 10 stuks, 50 stuks of grotere aantallen bedrukken. We zorgen voor een snelle verwerking van uw order, zodat u de bedrukte plastic mokken zo snel mogelijk in huis heeft.

We zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld van de bedrukking op de plastic mokken. Na uw akkoord verzorgen we de definitieve bedrukking op de mokken.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook de categorieën: Witte mokken of Glazen