Laden...

Kleine mokken bedrukken

Onderstaand vindt u onze kopjes en kleine mokken. Wij kunnen deze voorzien van logo, tekst of een combinatie van beide. U kunt vrijblijvend de offerte aanvraag doen via de website en deze ontvangt u dan binnen enkele minuten in de mail. Bestel nu eenvoudige kopjes via website. Voor vragen kunt u mailen naar info@relatiegeschenken.nl of bel naar 0348 - 711 111.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleine mokken bedrukken voor uw bedrijf

Kleine mokken bedrukken met uw logo of tekst? Wij hebben diverse mokken op voorraad en leveren snel. Staat uw gewenste mok er niet tussen? Geen nood, onze medewerkers weten altijd een alternatief!

Kleine mokken bedrukken met logo

Kleine mokken bedrukken met uw logo vormen een uitstekend relatiegeschenk, zijn goed geschikt als promotiemateriaal en giveaways. Daarnaast kunt u er ook zelf op kantoor gebruik van maken. De kleine mokken met logo zorgen voor een eigen mok voor iedereen, waarmee ze zich uitstekend met uw bedrijf kunnen associëren.

Laat kleine mokken bedrukken als promotiemateriaal!

Laat kleine mokken bedrukken als relatiegeschenk op een evenement. U zult versteld staan van het effect. Mokken bedrukken met tekst of mokken met foto bedrukken leveren altijd exposure op voor uw merknaam of logo. Ze worden graag gebruikt en zijn overal zichtbaar: in de keuken, de kamer of op het bureau. Zo bereikt u maximaal effect met een minimale inspanning.

Online kleine mokken bedrukken snel en eenvoudig bij Relatiegeschenken.nl

We kunnen uw mokken goedkoop bedrukken online als promotiemateriaal bestellen, zodat u die kunt uitdelen aan uw relaties. Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u bezoekers wat meegeven waar ze daadwerkelijk wat aan hebben? Zoekt u naar geschikt promotiemateriaal om onder de doelgroep uit te delen? Een kleine mok bedrukken zorgt ervoor dat zij voortaan met uw logo of slogan koffie kunnen halen. Uiteraard kunt u verschillende kleine mokken bedrukken beschikbaar, van het strak en robuust tot juist de meer sierlijke modellen. Een zwarte mok bedrukken? Ook daarmee kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Laat u kleine mokken bedrukken en zorgt u daarmee voor een bijzonder relatiegeschenk of een mooie giveaway? We sturen u eerst een digitaal voorbeeld van de bedrukte mok toe. U kunt het ontwerp beoordelen, na akkoord gaan we voor u aan de slag met de daadwerkelijke productie daarvan.