Laden...

Kleine mokken bedrukken

Onderstaand vindt u onze kopjes en kleine mokken. Wij kunnen deze voorzien van logo, tekst of een combinatie van beide. U kunt vrijblijvend de offerte aanvraag doen via de website en deze ontvangt u dan binnen enkele minuten in de mail. Bestel nu eenvoudige kopjes via website. Voor vragen kunt u mailen naar info@relatiegeschenken.nl of bel naar 0348 - 711 111.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleine mokken bedrukken

Kleine mokken of bedrukken met uw logo of tekst? Wij hebben diverse mokken op voorraad en leveren snel. Staat uw mok er niet tussen? Geen nood, onze medewerkers weten altijd een alternatief!

Kleine mokken bedrukken met logo

De bedrukte kleine mokken met uw logo vormen een uitstekend relatiegeschenk, zijn goed geschikt als promotiemateriaal en giveaways. Daarnaast kunt u er ook zelf op kantoor gebruik van maken. De kleine mokken met logo zorgen voor een eigen mok voor iedereen, waarmee ze zich uitstekend met uw bedrijf kunnen associëren.

Kopjes bedrukken als promotiemateriaal

Geef een kopje weg als relatiegeschenk op een evenement. U zult versteld staan van het effect. Kopjes bedrukken leveren altijd exposure op voor uw merknaam of logo. Ze worden graag gebruikt en zijn overal zichtbaar: in de keuken, de kamer of op het bureau. Zo bereikt u maximaal effect met een minimale inspanning.

Promotiemateriaal bestellen

U kunt de kopjes online als promotiemateriaal bestellen, zodat u die kunt uitdelen aan uw relaties. Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u bezoekers wat meegeven waar ze daadwerkelijk wat aan hebben? Zoekt u naar geschikt promotiemateriaal om onder de doelgroep uit te delen? Een bedrukte kleine mok zorgt ervoor dat zij voortaan met uw logo of slogan koffie kunnen halen. Uiteraard zijn er verschillende kleine mokken beschikbaar, van het strak en robuust tot juist de meer sierlijke modellen. Een glazen mok bedrukken? Ook daarmee kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Laat u een kleine mok bedrukken en zorgt u daarmee voor een bijzonder relatiegeschenk of een mooie giveaway? We sturen u eerst een digitaal voorbeeld van de bedrukte mok toe. U kunt het ontwerp beoordelen, na akkoord gaan we voor u aan de slag met de daadwerkelijke productie daarvan.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook eens de categorieën: Zwarte mokken bedrukken of Mokken kleine oplage bedrukken. 

Search engine powered by ElasticSuite