Een grote bedrukte mok is een effectiever marketinginstrument dan advertenties op radio of tv: 57% herinnert zich de naam van het bedrijf op de mok tegenover respectievelijk 32% en 28% voor radio en tv. Een mok met foto en/of tekst is een daarom leuk relatiegeschenk om weg te geven. Zorg op kantoor voor grote bedrukte mokken met uw logo of deel die uit als promotiemateriaal waar de ontvanger waarschijnlijk nog een lange tijd gebruik van zal maken. Grote bedrukte mokken vormen bekende giveaways die altijd goed scoren en daarmee een uitstekende keuze vormen.

Bekijk meer Grote mokken
sort-descending

Grote mokken bedrukken 

De grote bedrukte mokken met uw logo vormen een uitstekend relatiegeschenk, zijn goed geschikt als promotiemateriaal en giveaways. Daarnaast kunt u er ook zelf op kantoor gebruik van maken. Mokken bedrukken als relatiegeschenk is dus een ontzettend leuk en goed idee! De grote mokken bedrukken met uw logo zorgt voor een eigen mok voor iedereen, waarmee ze zich uitstekend met uw bedrijf kunnen associëren. Niets is leuker dan allemaal een eigen mok te hebben, voorzien van uw logo vormt de mok daadwerkelijk een onderdeel van uw bedrijf. Iedereen verdient een verrassing, een eigen koffiemok vormt een uitstekende keuze. Van relatiegeschenk tot promotiemateriaal en fijn kantoormeubilair, de mok mag eigenlijk niet ontbreken.

Grote mokken laten bedrukken als promotiemateriaal?

U kunt grote mokken bedrukken online als promotiemateriaal bestellen, zodat u die kunt uitdelen aan uw relaties. Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u bezoekers wat meegeven waar ze daadwerkelijk wat aan hebben? Zoekt u naar geschikt promotiemateriaal om onder de doelgroep uit te delen? Een grote mok bedrukken zorgt ervoor dat zij voortaan met uw logo of slogan koffie kunnen halen. Uiteraard kunt u verschillende grote mokken bedrukken, van het strak en robuust tot juist de meer sierlijke modellen. Een zwarte mok bedrukken? Ook daarmee kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Laat u grote mokken bedrukken (>300ml) en zorgt u daarmee voor een bijzonder relatiegeschenk of een mooie giveaway? We sturen u eerst een digitaal voorbeeld van de bedrukte mok toe. U kunt het ontwerp beoordelen, na akkoord gaan we voor u aan de slag met de daadwerkelijke productie daarvan.

Diverse modellen grote mokken beschikbaar voor bedrukking!

Relatiegeschenken.nl beschikt over verschillende soorten grote mokken bedrukken en bekers bedrukken. Zo hebben wij stenen mokken, glazen mokken, koffiemokken, theeglazen en als u echt een origineel relatiegeschenk wilt geven kunnen wij ook een thermo mok bedrukken en snel leveren. Ook kunnen wij voor u mokken met foto bedrukken of met een mooie, aansprekende tekst zodat u letterlijk zichtbaar bent bij uw relaties. Het is immers ook een heel praktisch relatiegeschenk dat overal voor kan worden gebruikt? Het is daardoor ook een heel zichtbaar relatiegeschenk. Wilt u Kleine oplage mokken bedrukken? Ook dit is mogelijk.

MokkenKoffiebekersGraverenAdvies
Mokken bedrukken goedkoopKoffiebekers bedrukkenMokken graverenMokken bedrukken als relatiegeschenk
Kleine mokken bedrukkenKoffiebekers to go bedrukkenDuurzame relatiegeschenken
Mokken bedrukken kleine oplageKoffiebekers bedrukken met logoDe voor- en nadelen van bedrukte mokken
Mok bedrukken snelle levertijdHerbruikbare koffiebekers bedrukkenZijn relatiegeschenken btw aftrekbaar?
Plastic mok bedrukkenWaar moet een relatiegeschenk aan voldoen?
Witte mokken bedrukkenWat is een leuk relatiegeschenk?
Thermosbeker bedrukkenDe voordelen van relatiegeschenken
Koffiemokken bedrukkenTop 10 relatiegeschenken
Theemok bedrukken
Zwarte mok bedrukken
Mokken met foto bedrukken
Mok bedrukken met tekst
Thermo mok bedrukken
Mokken bedrukken met naam
Shake beker bedrukken