Mokken bedrukken kunt u gemakkelijk laten doen door Relatiegeschenken. Een bedrukte mok is een effectiever marketinginstrument dan advertenties op radio of tv: 57% herinnert zich de naam van het bedrijf op de mok tegenover respectievelijk 32% en 28% voor radio en tv. Een mok met foto en/of tekst is een daarom leuk relatiegeschenk om weg te geven. Heeft u de mokken (zeer) snel nodig? Klik hier voor mokken die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Mokken bedrukken met logo als relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn een krachtig middel om waardering te tonen aan klanten, zakenpartners en medewerkers. Een van de populairste en meest effectieve relatiegeschenken zijn bedrukte mokken. Mokken bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam hebben vele voordelen:

 1. Duurzaamheid: Mokken gaan lang mee en worden vaak dagelijks gebruikt. Dit betekent dat uw merk of boodschap regelmatig onder de aandacht komt.
 2. Praktisch: Iedereen drinkt koffie of thee. Een bedrukte mok is dus een praktisch cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.
 3. Groot Bedrukkingsoppervlak: Mokken bieden een groot oppervlak voor uw logo, slogan of andere boodschap.
 4. Veelzijdigheid: Ze zijn geschikt voor zowel interne promotie als voor externe marketingcampagnes.
 5. Persoonlijk: Een mok kan worden gepersonaliseerd, wat het een persoonlijk tintje geeft.
 6. Kosteneffectief: In vergelijking met andere relatiegeschenken bieden mokken een goede prijs-kwaliteitverhouding.

U kunt de mok online als promotiemateriaal bestellen, zodat u die kunt uitdelen aan uw relaties. Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u bezoekers wat meegeven waar ze daadwerkelijk wat aan hebben en bent u daarvoor op zoek naar geschikt promotiemateriaal om onder de doelgroep uit te delen? Een bedrukte mok zorgt ervoor dat zij voortaan met uw logo of slogan koffie kunnen halen.Iedereen verdient een verrassing, een eigen koffiemok met uw logo op deze mok, is een uitstekende keuze. 

Waarom uw bedrukte mokken bestellen bij Relatiegeschenken.nl?

Bij Relatiegeschenken.nl begrijpen we het belang van kwaliteit en vakmanschap. Benieuwd naar de 11 in-huis productie- en bedrukkingstechnieken waarmee we u van dienst kunnen zijn? Wij kunnen mokken bedrukken met verschillende bedrukkingstechnieken. Dit zijn onder andere:

 • Zeefdruk: Perfect voor het bedrukken van grote aantallen met een duurzame inkt.
 • Tampondruk: Geschikt voor onregelmatige oppervlakken.
 • Transfereren: Voor gedetailleerde logo's en designs.
 • (Epoxy) Doming: Geeft een 3D-effect aan uw logo of design.
 • Lasergraveren: Voor een permanente markering op harde materialen.
 • Graveren: Voor een luxe en blijvende indruk.
 • Digitale Bedrukking: Voor gedetailleerde en kleurrijke designs.

We sturen u eerst een digitaal voorbeeld van de bedrukte mok toe. U kunt het ontwerp beoordelen en na akkoord gaan we voor u aan de slag met de daadwerkelijke productie daarvan.

Bij Relatiegeschenken.nl staat duurzaam handelen centraal, en we zijn vastberaden om CO2-neutraal te produceren. Dit is geen eenvoudige opgave, maar dankzij onze samenwerking met Treesforall hebben we al aanzienlijke vooruitgang geboekt. Treesforall is een wereldwijde organisatie die zowel in Nederland als daarbuiten bomen plant om CO2 vast te leggen. Dankzij dit initiatief planten we jaarlijks 100 bomen, wat resulteert in een vermindering van 3300kg CO2-uitstoot per jaar. Bovendien hebben we ons gecommitteerd aan de Gedragscode van onze sector.

Diverse soorten koffiemokken en bekers

Relatiegeschenken.nl beschikt over verschillende soorten mokken en bekers die bedrukt kunnen worden met logo of naam. Zo hebben wij stenen mokken, glazen mokken, koffiemokken bedrukken, theeglazen en als u echt een origineel relatiegeschenk wilt geven hebben wij ook thermobekers cq. isoleerbekers. U kunt ook kleine mokken bedrukken met logo of tekst. Wij hebben diverse mokken op voorraad en leveren snel. Staat uw mok er niet tussen? Geen nood, onze medewerkers weten altijd een alternatief! Wij zijn uw specialist in relatiegeschenken en we zorgen er vanuit onze locatie in Woerden al bijna 40 jaar voor dat u een ieder op een leuke manier kunt verrassen. Dankzij onze medewerkers kunnen we snel schakelen en bieden we professionele service.

Mokken bedrukken vaatwasbestendig

Mokken bedrukken die vaatwasbestendig zijn? De mokken van relatiegeschenken.nl zijn vaatwasserbestendig waardoor u ze gewoon in de vaatwasser kunt zetten. Op deze manier blijven uw bedrukte mokken schoon en vrij van vuil. De bedrukking blijft ook na een vaatwasbeurt zitten. Dit helpt ook om de kwaliteit van de mok te behouden, zodat deze langer meegaat en jarenlang een mooie herinnering blijft.

Meest gestelde vragen

Wat is het voordeel van mokken bedrukken bij Relatiegeschenken.nl?
Bij Relatiegeschenken.nl profiteert u van onze jarenlange ervaring, scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice. Bovendien bieden wij een breed assortiment aan mokken en geavanceerde druktechnieken om uw ontwerp perfect over te brengen.

Welke druktechnieken gebruikt Relatiegeschenken.nl voor het bedrukken van mokken?
Wij maken gebruik van diverse in-huis productie- en bedrukkingstechnieken zoals zeefdruk, tampondruk, transfereren en digitale bedrukking om de beste resultaten te garanderen.

Is er een minimum aantal mokken dat ik moet bestellen?
Ja, er is een minimum aantal voor bestellingen. Dit aantal kan variëren afhankelijk van het type mok en de druktechniek. Neem contact met ons op voor specifieke aantallen of bekijk het betreffende product op de website.

Kan ik een proefexemplaar van de bedrukte mok ontvangen voordat ik een grote bestelling plaats?
Absoluut! Wij bieden een gratis zichtexemplaar aan zodat u de kwaliteit en het ontwerp kunt beoordelen voordat u een definitieve beslissing neemt.

Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren voor het bedrukken van mokken?
Ja, u kunt uw eigen ontwerp aanleveren. Ons team zal het ontwerp beoordelen en ervoor zorgen dat het geschikt is voor de gekozen druktechniek.

Zijn de bedrukte mokken vaatwasserbestendig?
De meeste van onze bedrukte mokken zijn vaatwasserbestendig. Echter, om de levensduur van de bedrukking te verlengen, raden we aan om de mokken met de hand te wassen.

Bieden jullie ook duurzame of eco-vriendelijke mokken aan?
Ja, wij hebben een assortiment aan duurzame en eco-vriendelijke mokken. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze opties.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mokken bedrukken?
U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via onze website. Ga naar het product dat u wilt bestellen en vul uw gegevens en wensen in. U kiest voor de button 'offerte aanvragen'. U ontvangt direct een offerte in uw mailbox.