Karaffen bedrukken met logo of foto voor klanten of andere relaties? Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende karaffen. Personaliseer uw eigen karaf. Hieronder ons assortiment. 

sort-descending

Karaf bedrukken met logo of tekst?

Een karaf bedrukken met logo of een karaf graveren zodat u daarmee voor een mooi relatiegeschenk kunt zorgen? Karaf bedrukken vormt een mooi geschenk met een hoge mate van waardigheid. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen. We zorgen er daarmee voor dat u online een van de karaffen kunt bestellen, die we vervolgens kunnen bewerken op de wijze die u wenst. Uiteraard kunnen we een waterkaraf bedrukken of er met de wijnkaraffen voor zorgen dat u een mooie giveaway kunt aanbieden. Weet u al goed waar u naar zoekt of wilt u juist inspiratie opdoen? Wij kunnen de karaffen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting naar wens. Ook kunt u glazen bedrukken in grote aantallen of glazen bedrukken in kleine oplage.  

Laat een karaf bedrukken voor uw relaties

Een karaf bedrukken is uitstekend geschikt als giveaway. U zorgt er daarmee voor dat u een brede doelgroep van relaties op een leuke manier kunt verrassen, al kunt u er ook intern gebruik van maken. Specifiek op zoek naar een karaf met licht op basis van LED of liever een voordeliger model laten bedrukken? Een karaf bedrukken is beschikbaar als giveaway of als relatiegeschenk. Bovendien kunnen we een hoogwaardige karaf graveren en daarmee zorgen voor een subtiele bewerking die toch voor een hele professionele uitstraling kan zorgen.

Karaf bedrukken eenvoudig en goedkoop bij Relatiegeschenken.nl

De waterkaraffen en wijnkaraffen met bedrukking of op basis van graveren zorgen voor een leuke verrassing, zodat naar eigen medewerkers als bijvoorbeeld richting klanten of leveranciers. Organiseert u een evenement waar u wijn en/of water zal schenken? Ook in dat geval vormt een karaf bedrukken of graveren een uitstekende keuze. We kunnen de karaffen in-house bewerken, zodat we zowel de kwaliteit als de prijs scherp voor u in de gaten kunnen houden. Bent u toch op zoek naar iets anders? We kunnen ook glazen bedrukken met logo om zo op evenementen nog meer op te vallen als bedrijf. 

Online een karaf bedrukken of graveren? We sturen u op voorhand een digitaal voorbeeld toe, zodat u goed weet wat u van ons kunt verwachten.

Toch opzoek naar iets anders? Kijk dan eens bij: glazen bedrukken.

Graveren Glazen Advies
Glazen graveren Glazen bedrukken Mokken bedrukken als relatiegeschenk
  Goedkope glazen bedrukken Duurzame relatiegeschenken
  Glazen kleine oplage bedrukken De voor- en nadelen van bedrukte mokken
  Glazen bedrukken met logo Zijn relatiegeschenken btw aftrekbaar?
    Waar moet een relatiegeschenk aan voldoen?
    Wat is een leuk relatiegeschenk?
    De voordelen van relatiegeschenken
    Top 10 relatiegeschenken