Laden...

Karaffen bedrukken

Karaffen met logo bestellen voor klanten of andere relaties? Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende karaffen. Hieronder ons assortiment. Zit de karaf die u wilt er niet tussen? Neem contact op met onze medewerkers dan helpen zij u bij het vinden van de juiste karaf. Bel naar 0348 711 111.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Karaffen bedrukken met logo

Een karaf laten bedrukken met logo of die graveren zodat u daarmee voor een mooi relatiegeschenk kunt zorgen? Een karaf vormt een mooi geschenk met een hoge mate van waardigheid. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen. We zorgen er daarmee voor dat u online een van de karaffen kunt bestellen, die we vervolgens kunnen bewerken op de wijze die u wenst. Uiteraard kunnen we een waterkaraf bedrukken of er met de wijnkaraffen voor zorgen dat u een mooie giveaway kunt aanbieden. Weet u al goed waar u naar zoekt of wilt u juist inspiratie opdoen? Wij kunnen de karaffen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting naar wens.

Karaffen als  giveaway

De karaffen met bedrukking zijn uitstekend geschikt als giveaway. U zorgt er daarmee voor dat u een brede doelgroep van relaties op een leuke manier kunt verrassen, al kunt u er ook intern gebruik van maken. Specifiek op zoek naar een karaf met licht op basis van LED of liever een voordeliger model laten bedrukken? De karaffen met bedrukking zijn beschikbaar als giveaway of relatiegeschenk. Bovendien kunnen we een hoogwaardig karaf graveren en daarmee zorgen voor een subtiele bewerking die toch voor een heel professionele uitstraling kan zorgen.

Karaffen met bedrukking

De waterkaraffen en wijnkaraffen met bedrukking of op basis van graveren zorgen voor een leuke verrassing, zodat naar eigen medewerkers als bijvoorbeeld richting klanten of leveranciers. Organiseert u een evenement waar u wijn en/of water zal schenken? Ook in dat geval vormen de gegraveerde of bedrukte karaffen een uitstekende keuze. We kunnen de karaffen in-house bewerken, zodat we zowel de kwaliteit als de prijs scherp voor u in de gaten kunnen houden.

Online een karaf bestellen en die laten bedrukken of graveren? We sturen u op voorhand een digitaal voorbeeld toe, zodat u goed weet wat u van ons kunt verwachten.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook eens de categorie├źn: Goedkope glazen bedrukken of Glazen met logo bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite