Laden...

Glazen met logo bedrukken

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Glazen bedrukken met logo

Glazen bedrukken met een logo van uw organisatie? Bijvoorbeeld voor intern gebruik of om cadeau te doen aan een relatie? We kunnen de glazen graveren of bedrukken, we hebben de verschillende technieken in huis om u daarmee goed van dienst te kunnen zijn. Goedkope glazen bedrukken of bent u op zoek naar Karaffen bedrukken? We hebben ervaring met de beide materialen, waardoor we u bijvoorbeeld kunnen adviseren op basis van uw ontwerp. We kunnen glas bedrukken die u wilt uitdelen als giveaway of relatiegeschenk.

Glazen als promotiemateriaal

De glazen met uw logo zijn bijvoorbeeld goed geschikt als promotiemateriaal. U zorgt er daarmee voor dat u een goede indruk kunt maken op uw relatie. We kunnen de glazen bedrukken of graveren, afhankelijk van het ontwerp dat u voor ogen heeft en bijvoorbeeld de mate waarin het logo of de bedrijfsnaam op mag vallen. Vindt u het vooral van belang dat we de glazen goedkoop bedrukken. We beschikken in-house over de technieken voor de bedrukking of het graveren. Dat betekent dat we de controle hebben over zowel de kwaliteit als de prijs voor het bedrukken van glazen in een kleine oplage.

Glazen met bedrukking

De glazen met logo zijn goed geschikt voor eigen gebruik thuis of op kantoor. Wilt u de glazen personaliseren of zorgen voor een mooie professionele uitstraling voor uw medewerkers? De mogelijkheden zijn eindeloos, we hebben ervaring met zowel glas en keramiek als een aantal andere materialen.

Online gegraveerde of bedrukte glazen met een logo bestellen? We zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld van het ontwerp. Aan de hand daarvan kunt u uw akkoord geven, zodat we daarna definitief aan de slag kunnen met de bedrukking.

Search engine powered by ElasticSuite