Laat uw glazen graveren en verras uw relaties! Relatiegeschenken is gespecialiseerd in 11 verschillende bedrukkingstechnieken. We graveren de glazen 'in-house' en kunnen deze hierdoor geheel naar wens samenstellen en vanaf 5 dagen leveren. Neem bij vragen contact met ons op. We denken graag met u mee!
Bekijk meer Glazen graveren
sort-descending

Waarom kiezen voor glazen graveren als relatiegeschenk?

Een glas is al een prachtig cadeau op zich, maar door het te laten graveren maakt u het nog persoonlijker en unieker. Bovendien is het een stijlvolle manier om iemand te bedanken voor zijn of haar harde werk, of om een speciale gelegenheid te vieren. Glazen bedrukken of graveren is een populaire en gewilde service.

Glazen graveren is een unieke en persoonlijke manier om een relatiegeschenk te geven. Het is een cadeau dat de ontvanger zal waarderen en dat zij of hij zal koesteren. Bovendien is het een cadeau dat gebruikt kan worden en dat dus ook daadwerkelijk een functie heeft. Bij Relatiegeschenken kunt u ook glazen kleine oplage bedrukken, goedkope glazen bedrukken of een karaf bedrukken. We kunnen ook relatiegeschenken aanpassen aan uw wensen. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen zodat we samen uw wensen door kunnen nemen.  

Hoe werkt het graveren van een glas?

Het graveren van een glas is een snel en eenvoudig proces.Relatiegeschenken beschikt over verschillende graveer en bedrukkingstechnieken. Er wordt bij het graveren van glas gebruik gemaakt van lasergraveer technieken, waardoor de tekst duidelijk en precieze zichtbaar is. Hierdoor laat uw relatiegeschenk een blijvende indruk achter bij uw relaties. Relatiegeschenken kan de door uw gewenste glazen zelf bedrukken en hierdoor kunnen we u uniek veel verschillende mogelijkheden aanbieden. 

We helpen u ook graag bij speciale verzoeken wanneer u contact met ons op neemt! 

Wat kunt u op een glas laten graveren?

Er zijn talloze mogelijkheden voor de tekst die u op een glas kunt laten zetten. Hieronder geven we enkele voorbeelden:

  • Het logo van uw organisatie 
  • Een pakkende tekst kenmerkend aan uw organisatie 

U kunt er ook voor kiezen om glazen met logo te bedrukken in plaats van te graveren. Weet u nog niet goed wat u zoekt of wat de mogelijkheden bij het graveren van glazen is? Neem gerust telefonisch contact op zodat we meteen antwoord kunnen geven op uw vragen! U kunt ons telefonisch bereiken op: 0348 711 111. We denken graag met u mee over het best passende relatiegeschenk voor uw relaties.  

Graveer opties
Wijnproducten graveren: Wijnopener graveren Wijnkoeler graveren
Pennen graveren: Parkerpen graveren Vulpen graveren
Openers graveren: Kelnersmessen graveren Bieropeners graveren
Home & living: Portemonnees graveren Sleutelhangers graveren
Home & living: Aansteker graveren Drinkfles graveren
Glazen graveren: Karaf graveren Mokken graveren
Keukengerei graveren: Snijplank graveren Thermosfles graveren