Laden...

Glazen bedrukken

U bent op zoek naar Glazen bedrukken? Om weg te geven aan uw relaties? Wij hebben een ruime keus, we leveren snel en sturen u een gratis digitale drukproef toe. Advies nodig? Wij helpen u graag: 0348 711 111

Producten 1-12 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Glazen bedrukken met logo

Glazen bedrukken als relatiegeschenk? Bedrukte glazen met uw logo, een mooie slogan of wellicht een andere opvallende kreet. Er zijn tal van glazen beschikbaar, geschikt als promotiemateriaal of giveaway. Blader door de theeglazen, wijnglazen, hot-cold glazen en andere modellen. Iedereen verdient een verrassing, onze glazen met bedrukking zijn daar uitstekend voor geschikt. We kunnen het promotiemateriaal voor u bedrukken en er daarmee voor zorgen dat u het kunt uitdelen aan uw relaties of een bredere doelgroep.

Theeglazen en andere glazen

Zoekt u binnen de bedrukte glazen naar een luxe geschenk? De hot-cold glazen zijn daar uitstekend voor geschikt, dankzij de dubbele wand wordt het glas aan de buitenkant niet heet. Daarnaast zijn er luxe theeglazen, wijnglazen en andere glazen beschikbaar. Wij kunnen de glazen bedrukken en daarmee zorgen voor een bijzonder geschenk richting uw relaties of de doelgroep. Wilt u er op kantoor zelf voor zorgen dat u gebruik kunt maken van eigen glazen? Ook daarvoor zijn de bedrukte glazen uitstekend geschikt, u zorgt dan als het ware voor promotiemateriaal onder uw eigen medewerkers.

Glazen bedrukken als relatiegeschenk

Wilt u de glazen uitdelen als relatiegeschenk? Er zijn verschillende bedrukte glazen beschikbaar, van goedkope giveaways tot de meer luxe modellen waarmee u bijvoorbeeld een mooi project kunt vieren of u de waardevolle samenwerking kunt bekrachtigen. Blader op uw gemak door de verschillende glazen die er beschikbaar om daar een keuze uit te maken of doe online inspiratie op. We bieden u een uitgebreid assortiment aan bedrukte glazen, u kunt ze eenvoudig online bestellen.

Laat u glazen bedrukken met uw logo of bijvoorbeeld een slogan? Wij sturen u een digitaal voorbeeld toe zodat u het ontwerp alvast kunt beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk?  Kijk dan eens bij onze categorie Goedkope Glazen bedrukken of Karaffen bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite