Voor uw bedrijf of vereniging glazen bedrukken? Bedrukte glazen kunt u weggeven aan relaties. Wij hebben een ruime keus, we leveren snel en sturen u een gratis digitale drukproef toe. Heeft u de glazen (zeer) snel nodig? Klik hier voor glazen die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer Glazen
sort-descending

Glazen laten bedrukken? 

Glazen bedrukken als relatiegeschenk? Glazen bedrukken met logo, een mooie slogan of wellicht een andere opvallende kreet. Er zijn tal van glazen beschikbaar, geschikt als promotiemateriaal of giveaway. Blader door de theeglazen, wijnglazen, hot-cold glazen en andere modellen. Iedereen verdient een verrassing, onze glazen met bedrukking zijn daar uitstekend voor geschikt. We kunnen de glazen bedrukken als promotiemateriaal en er daarmee voor zorgen dat u het kunt uitdelen aan uw relaties of een bredere doelgroep.

Verschillende soorten glazen bedrukken

Zoekt u binnen de bedrukte glazen naar een luxe geschenk? De hot-cold glazen zijn daar uitstekend voor geschikt, dankzij de dubbele wand wordt het glas aan de buitenkant niet heet. Daarnaast zijn er luxe theeglazen, wijnglazen en andere glazen beschikbaar. Naast luxe glazen is het echter ook mogelijk om goedkope glazen te bedrukken. Wij kunnen de glazen bedrukken en daarmee zorgen voor een bijzonder geschenk richting uw relaties of de doelgroep. Wilt u er op kantoor zelf voor zorgen dat u gebruik kunt maken van eigen glazen? Ook daarvoor is glazen bedrukken of een karaf bedrukken uitstekend geschikt, u zorgt dan als het ware voor promotiemateriaal onder uw eigen medewerkers.

Glazen bedrukken als uniek relatiegeschenk

Wilt u de glazen bedrukken en uitdelen als relatiegeschenk? Er zijn verschillende bedrukte glazen beschikbaar, van goedkope giveaways tot de meer luxe modellen waarmee u bijvoorbeeld een mooi project kunt vieren of u de waardevolle samenwerking kunt bekrachtigen. Blader op uw gemak door de verschillende glazen die er beschikbaar om daar een keuze uit te maken of doe online inspiratie op. We bieden u een uitgebreid assortiment aan bedrukte glazen, u kunt ze eenvoudig online bestellen. Heeft u geen grote aantallen nodig? Hier kunt u glazen bedrukken in kleine oplage

Laat u glazen bedrukken met uw logo of bijvoorbeeld een slogan? Wij sturen u een digitaal voorbeeld toe zodat u het ontwerp alvast kunt beoordelen.

 

Graveren Glazen Advies
Glazen graveren Goedkope glazen bedrukken Mokken bedrukken als relatiegeschenk
  Glazen kleine oplage bedrukken Duurzame relatiegeschenken
  Karaffen bedrukken bedrukken De voor- en nadelen van bedrukte mokken
  Glazen bedrukken met logo Zijn relatiegeschenken btw aftrekbaar?
    Waar moet een relatiegeschenk aan voldoen?
    Wat is een leuk relatiegeschenk?
    De voordelen van relatiegeschenken
    Top 10 relatiegeschenken