Bedrukte kurkentrekkers bestellen? Wij leveren deze kurkentrekkers met uw bedrukking al vanaf vijf werkdagen bij u in huis. U ontvangt vrijblijvend een offerte, digitaal voorbeeld en daarnaast is het mogelijk om voordat u de bestelling definitief maakt een sample te ontvangen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111.

Bekijk meer Kurkentrekker
sort-descending

Kurkentrekker bedrukken met logo?

Wij hebben verschillende soorten kurkentrekkers die we voor u kunnen voorzien van logo. We kunnen de kurkentrekker bedrukken met een logo, slogan of een andere tekst. Wij kunnen zorgen voor een kwalitatieve bedrukking door middel van onze verschillende bedrukkingstechnieken. Bent u echt opzoek naar een strak en luxe geschenk? Laat dan een kurkentrekker bedrukken met een gravering. 

Laat een kurkentrekker bedrukken als ideaal relatiegeschenk! 

Kurkentrekkers zijn uiterst geschikt om in te zetten als relatiegeschenk. Elk huishouden kan een kurkentrekker gebruiken. Laat uw kurkentrekkers bedrukken om zo voor een mooi promotie artikel te zorgen dat in het zicht blijft bij uw relaties. We kunnen de kurken trekkers met bedrukking al leveren vanaf vijf werkdagen en zonder bedrukking al vanaf twee werkdagen. Twijfelt u over een kurkentrekker bedrukken als relatiegeschenk? U kunt bij ons ook flesopeners bedrukken, flesopeners met sleutelhanger bedrukken of flesopeners in kleine oplage bestellen

Online kurkentrekkers laten bedrukken 

Wilt u een kurkentrekker bedrukken, maar kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de bedrukkingsmogelijkheden, voorraad, specificaties en de levertijden. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0348 - 711 111, door gebruik te maken van de chat op de website of door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

U kunt eenvoudig en snel een offerte aanvraag voor kurkentrekker bedrukken doen via de website. U ontvangt de offerte binnen enkele minuten in de mail en kiest u voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld.