Bedrukte of gegraveerde kelnersmessen bestellen? We leveren al vanaf vijf werkdagen de gepersonaliseerde kelnersmessen op locatie. Bij Relatiegeschenken beschikken we over 11 in-huis bedrukkingstechnieken waardoor u veel verschillende mogelijkheden hebt. Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken welke bedrukkingstechniek het beste aansluit bij uw wensen. Aarzel dan ook niet om te bellen! U kunt ons bereiken op: 0348 - 711 111.

Bekijk meer Kelnersmessen graveren
sort-descending

Kelnersmessen graveren 

Kelnersmessen zijn een onmisbaar instrument in de horeca. Of het nu gaat om een elegant diner in een chic restaurant of een gezellige borrel in een café, een goed kelnersmes is onmisbaar voor elke gastheer of gastvrouw. Maar waarom zou u zich beperken tot alleen maar het functionele aspect van een kelnersmes? Kelnersmessen graveren is de ideale manier om op een stijlvolle en efficiënte manier uw bedrijf te promoten.

U ontvangt altijd gratis een digitaal voorbeeld van de bedrukte of gegraveerde kelnersmessen. Hiervan kunt u ook al vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast kunnen we u indien wenselijk ook een sample toe sturen voor u uw bestelling definitief maakt. Een kelnersmes graveren is het ideale relatiegeschenk!

Een kelnersmes graveren voor uw klanten

Gegraveerde kelnersmessen zijn een unieke manier om uw bedrijfsnaam, logo of boodschap te verspreiden. Van een speciale aanbieding of een nieuw product, met een gegraveerd kelnersmes maakt u uw boodschap op een opvallende en efficiënte manier bekend bij uw klanten. Bovendien zijn gegraveerde kelnersmessen een blijvend aandenken aan uw bedrijf. Elke keer als uw klanten hun kelnersmes gebruiken, zullen zij aan uw bedrijf denken. Bij Relatiegeschenken kunt u ook flesopeners met sleutelhanger bedrukken of flesopeners in kleine oplage bedrukken voor uw relaties. 

Relatiegeschenken graveert en bedrukt de kelnersmessen zelf in-huis naar uw wens. We weten alles over de druktechnieken en we helpen u graag. Neem contact met ons op zodat een specialist met u mee kan denken over de verschillende bedrukkingstechnieken passend bij uw wensen.  

Kelnersmessen graveren als relatiegeschenk

Bedrukte kelnersmessen zijn ook een perfecte manier om uw bedrijf te promoten bij beurzen, evenementen of openingen. Geef uw gasten een bedrukt kelnersmes als aandenken aan de gelegenheid, en u bent verzekerd van een blijvende herinnering aan uw bedrijf.

Kelnersmessen werken vergelijkbaar met kurkentrekkers maar hebben een hefboom werking. Dankzij de hefboomwerking kan je eenvoudig en licht de kurk uit een fles krijgen. Bij Relatiegeschenken hebben we een ruim aanbod aan personanlisatie mogelijkheden. U kunt bij ons dan ook kurkentrekkers bedrukken of andere flesopeners bedrukken.  

Bij Relatiegeschenken.nl kunt u kelnersmessen laten graveren en bedrukken met uw eigen ontwerp. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het ontwerpen van uw kelnersmes, zodat het perfect aansluit bij uw bedrijf. Wij gebruiken alleen de beste materialen voor onze bedrukte kelnersmessen, zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit. Het is ook mogelijk de te bedrukken of gravere kelnersmessen aan te passen naar uw wensen. Relatiegeschenken beschikt als bedrukkings specialist over verschillende bedrukkingstechnieken waardoor u veel personalisatie mogelijkheden hebt. 

Kelnersmessen graveren
Gratis proefdruk Gratis verzending Gratis instelkosten
Snelle levering Persoonlijke service  Personalisatie

Overige artikelen die gegraveerd kunnen worden:

Wijnopener graveren
Wijnkoeler graveren
Glazen graveren
Snijplank graveren
Pennen graveren
Vulpen graveren
Parkerpen graveren
Bieropeners graveren
Sleutelhangers graveren
Aansteker graveren
Portemonnees graveren
Karaf graveren
Thermosfles graveren
Mokken graveren