Laden...

In kleine oplage bedrukken

Opzoek naar een kleine oplage flessenopeners? Wij kunnen kleine aantallen leveren en als u wilt deze ook bedrukken met uw logo, slogan of andere tekst. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Flessenopeners bestellen in kleine oplage

Wij kunnen flessenopeners met een bedrukking leveren in kleine oplage. Wanneer u enkele relaties wil verrassen met een mooi geschenk dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen deze openers ook voorzien van logo. Dit kunnen we voor u graveren of bedrukken. Graveren geeft een mooie luxe uitstraling maar wilt u het logo of de tekst toch liever in kleur dan kunnen wij het logo voor u op de opener drukken.

Flessenopeners in kleine oplage met een bedrukking

We kunnen voor u een mooie bedrukking leveren op de artikelen. Zit de opener in een verpakking, dan is het vaak ook mogelijk om op de verpakking een logo te drukken. We kunnen de artikelen in veel gevallen leveren in diverse kleuren en ook bedrukken met een of meer verschillende kleuren. Wij kunnen de kleine oplage bedrukte openers al leveren vanaf vijf werkdagen en heeft u ze toch liever onbedrukt dan kunnen we ze leveren vanaf twee werkdagen.

Kleine oplage flessenopeners voor uw relaties

Wij kunnen de kleine oplage flessenopeners leveren in Nederland en België en wij zullen de verzendkosten voor rekening nemen. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden rond flessenopeners kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111, stuur een email met uw vraag naar info@relatiegeschenken.nl of gebruik de chat op de website.

Vraag makkelijk en snel de offerte aan via de website en ontvang deze binnen enkele minuten in de mail. Kiest u voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook de categorieën: Flesopener met sleutelhanger of Drinkflessen

Search engine powered by ElasticSuite