Flesopener sleutelhanger bedrukken? Wij leveren deze vanaf vijf werkdagen bij u in huis. Voor informatie en advies over het bestellen van flesopeners kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl en een van onze medewerkers zal u verder helpen.

Bekijk meer Flesopener met sleutelhanger
sort-descending

Flesopeners met sleutelhanger laten bedrukken? 

Op zoek naar mooie flesopeners met een sleutelhanger? Wij hebben een ruim assortiment aan sleutelhangers die we kunnen leveren in diverse kleuren en kunnen bedrukken in een en soms ook meer kleuren. Flesopeners sleutelhanger bedrukken zijn geschenken die in elk huishouden van pas komen en ook regelmatig worden gebruikt. Door de openers met uw logo te bedrukken zal uw de ontvangers meerdere malen laten denken aan uw organisatie.

Laat online uw flesopener met sleutelhanger bedrukken!

Heeft u de sleutelhangers op korte termijn nodig? Wij kunnen flessenopeners met sleutelhangers en een bedrukking al leveren vanaf vijf werkdagen. Wij maken eerst voor u een digitaal voorbeeld en na het akkoord op de drukproef van de drukker start de productie. U kunt dus eerst zien hoe de flessenopener eruit komt te zien voordat u akkoord geeft op de order. Ook kunt u een kurkentrekker bedrukken of onze andere flesopeners bedrukken

Flessenopeners met sleutelhanger bedrukken als uniek promotiemateriaal

Flessenopeners met een sleutelhanger zijn uiterst geschikt om in te zetten als promotiemateriaal. U kunt voor een relatief klein budget al veel stuks bestellen met een bedrukking. U kunt deze dan uitdelen tijdens beurzen, congressen of andere evenementen. Heeft u geen behoefte aan grote aantallen? U kunt bij ons ook flesopeners in kleine oplage bedrukken.

Voor meer informatie over het inzetten van promotiematerialen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl