Laden...

Met sleutelhanger bedrukken

Flessenopeners met sleutelhangers en een bedrukking bestellen? Wij leveren deze vanaf vijf werkdagen bij u in huis. Voor informatie en advies over het bestellen van promotie artikelen kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl en een van onze medewerkers zal u verder helpen.

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Flesopeners met sleutelhanger bedrukken

Opzoek naar mooie flessenopeners met een sleutelhanger? Wij hebben een ruim assortiment aan sleutelhangers die we kunnen leveren in diverse kleuren en kunnen bedrukken in een en soms ook meer kleuren. Flessenopeners zijn geschenken die in elk huishouden van pas komen en ook regelmatig worden gebruikt. Door de openers met uw logo te bedrukken zal uw de ontvangers meerdere malen laten denken aan uw organisatie.

Bedrukte flessenopeners met sleutelhanger bestellen

Heeft u de sleutelhangers op korte termijn nodig? Wij kunnen flessenopeners met sleutelhangers en een bedrukking al leveren vanaf vijf werkdagen. Wij maken eerst voor u een digitaal voorbeeld en na het akkoord op de drukproef van de drukker start de productie. U kunt dus eerst zien hoe de flessenopener eruit komt te zien voordat u akkoord geeft op de order.

Flessenopeners met sleutelhanger inzetten als promotiemateriaal

Flessenopeners met een sleutelhanger zijn uiterst geschikt om in te zetten als promotiemateriaal. U kunt voor een relatief klein budget al veel stuks bestellen met een bedrukking. U kunt deze dan uitdelen tijdens beurzen, congressen of andere evenmenten. Voor meer informatie over het inzetten van promotiematerialen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook de categorieen: Kurkentrekkers of Glazen

Search engine powered by ElasticSuite