Laden...

Flesopeners bedrukken

Flesopener bedrukken met uw logo of tekst? Geen probleem, wij hebben verschillende flesopeners op voorraad die u snel kunt laten bedrukken. Een bedrukte flesopener is een leuk relatiegeschenk om weg te geven. Komt u er niet uit? Bel, mail of chat met ons. We helpen u graag!

Producten 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Flesopener bedrukken met logo

Een flesopener bedrukken met uw logo of op zoek naar een grappig cadeau? U heeft online de keuze uit diverse flesopener giveaways, heel voordelig beschikbaar of in een specifieke uitvoering om de ontvanger op een leuke wijze te verrassen. Iedereen verdient een verrassing, een flesopener komt over het algemeen goed van pas. Zoekt u naar een bijzondere Ora hefboom kurkentrekker of wellicht een elektrische flesopener? Blader door de verschillende modellen, wij kunnen de flesopener bedrukken en zorgen daarmee graag voor een bijzonder relatiegeschenk naar uw klant of andere relatie.

Opvallende bedrukte flesopener als relatiegeschenk

Een opvallende flesopener met bedrukking is uitstekend geschikt als relatiegeschenk, dat bovendien heel praktisch van toepassing kan zijn. Wilt u flesopeners als sleutelhangers uitdelen als promotiemateriaal of er met openers in de vorm van een fles voor zorgen dat er een leuke vorm van verwarring ontstaat? Van luxe flesopeners om een bijzondere relatie te vieren tot het goedkope promotiemateriaal dat u eenvoudig online kunt bestellen. Wij kunnen de flesopener bedrukken met uw logo of slogan en zorgen daarmee voor een bijzondere giveaway die u kunt inzetten op basis van de doelgroep die u voor ogen heeft.

Promotiemateriaal voor iedereen

De bedrukte flesopeners zijn goed geschikt als promotiemateriaal voor iedereen, waarmee u binnen de doelgroep een leuke verrassing kunt uitdelen. U kunt daarvoor gebruik maken van de goedkope flesopeners die er beschikbaar zijn, aan de andere kant kunt u complete wijnsets bestellen om een specifieke klant of relatie in het zonnetje te zetten. Blader door de verschillende flesopeners die we met uw logo of slogan kunnen bedrukken, we zorgen er daarmee graag voor dat u online de relatiegeschenken kunt bestellen waar u naar zoekt.

Bestelt u een flesopener met logo? Dankzij het digitale voorbeeld dat we u toesturen kunt u op voorhand het ontwerp beoordelen. Na akkoord gaan we voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn drinfklessen of mokken

Search engine powered by ElasticSuite