Laat shakebekers voor sport/ eiwit of andere gezonde smoothies bedrukken. Wij leveren deze bekers met bedrukking vanaf vijf werkdagen bij u in huis en zonder bedrukking vanaf twee werkdagen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers via 0348 711 111.

Bekijk meer Shake beker
sort-descending

Shake beker bedrukken

Een shakebeker bedrukken met uw foto, logo of tekst, zodat u die kunt uitdelen aan de doelgroep? We zorgen voor een gave bedrukking van de shakebekers. Er zijn diverse bekers waarin mensen hun eigen shakes kunnen maken beschikbaar. We hebben luxe modellen tot aan de goedkopere keuzes. Zoekt u naar een mooi relatiegeschenk of gezond, sportief promotiemateriaal voor uw organisatie? Wij kunnen de verschillende shakebekers snel bedrukken met een enkele kleur of zelfs een full colour foto en zorgen er daarmee voor dat u die uit kunt delen wanneer u wenst. Een shakebeker bedrukken zorgt ervoor dat u bij uw relatie een echt persoonlijke indruk achter laat. De bedrukte shakebekers zullen gebruikt worden en kunnen een lange tijd mee waardoor uw bedrijf niet snel op de achtergrond verdwijnt. U kunt ook aluminium drinkflessen bedrukken voor kwalitatieve relatiegeschenken die lang mee gaan.  

Laat een shake beker bedrukken als het perfecte relatiegeschenk!

Een shakebeker bedrukken is het ideale promotiemateriaal voor uw bedrijf! Shakebekers bedrukken werkt goed om intern uw organisatie te verspreiden. Zo krijgen de werknemers een kleinigheidje uit blijk van waardering en dat ook nog eens op een sportieve manier. Ook kan een shakebeker bedrukken effectief zijn wanneer uw bedrijf actief is in de sport branche. Zo kunt u bijvoorbeeld shakebekers bedrukken met tekst of uw bedrijfslogo en deze uitdelen op een beurs waar u aanwezig bent. De shakebekers zullen zonder twijfel gebruikt worden en uw bedrijf laat een persoonlijke indruk achter om niet snel vergeten te worden! Lijken shakebekers u nog net iets te sportief? We kunnen ook andere drinkflessen bedrukken met uw logo of tekst. 

Laat gemakkelijk online shake bekers bedrukken bij Relatiegeschenken.nl 

U kunt bij ons eenvoudig een shakebeker bedrukken in kleine of meerde aantallen. Vooraf het bedrukken van de bekers krijgt u online het ontwerp toegestuurd. Pas na uw akkoord gaan wij de shakebekers bedrukken. Zo weet u zeker dat de shakebeker voldoet aan uw verwachtingen. Heeft u nog vragen of komt u er niet helemaal aan uit? Neem contact met ons op en we informeren u graag over alle mogelijkheden! Zo vindt u gegarandeerd uw ideale relatiegeschenk of promotiemateriaal bij Relatiegeschenken.nl 

MokkenKoffiebekersGraverenAdvies
Mokken bedrukken goedkoopKoffiebekers bedrukkenMokken graverenMokken bedrukken als relatiegeschenk
Kleine mokken bedrukkenKoffiebekers to go bedrukkenDuurzame relatiegeschenken
Mokken bedrukken kleine oplageKoffiebekers bedrukken met logoDe voor- en nadelen van bedrukte mokken
Mok bedrukken snelle levertijdHerbruikbare koffiebekers bedrukkenZijn relatiegeschenken btw aftrekbaar?
Plastic mok bedrukkenWaar moet een relatiegeschenk aan voldoen?
Witte mokken bedrukkenWat is een leuk relatiegeschenk?
Thermosbeker bedrukkenDe voordelen van relatiegeschenken
Koffiemokken bedrukkenTop 10 relatiegeschenken
Theemok bedrukken
Zwarte mok bedrukken
Grote mokken bedrukken
Mokken met foto bedrukken
Mok bedrukken met tekst
Thermo mok bedrukken
Mokken bedrukken met naam