Laden...

Kunststof drinkfles bedrukken

Kunststof drinkflessen met een logo of tekst nodig? Wij leveren deze flessen bedrukt vanaf vijf werkdagen bij u in huis. Wilt u informatie of advies over het inzetten van de drinkflessen? Neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de artikelen. Bel naar 0348 711 111 of gebruik de chat onderaan de website.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof drinkflessen bedrukken met logo

Kunststof drinkflessen laten bedrukken met uw bedrijfslogo, slogan of andere tekst? Wij bij relatiegeschenken.nl kunnen al vanaf kleine aantallen kunststof drinkflessen bedrukken. Door middel van relatiegeschenken met logo kunt u gericht segmenten van uw doelgroep benaderen. U kunt de drinkflessen met logo verspreiden tijdens bijvoorbeeld beurzen, congressen of andere evenementen. Door onze studio en verschillende bedrukkingstechnieken zorgen we dat elk logo mooi wordt gedrukt. Wanneer wij merken dat een logo niet geschikt is dan nemen wij contact op en maken we het zo dat het wel het gewenste resultaat oplevert.

Kunststof drinkflessen als giveaways

Kunststof drinkflessen inzetten als giveaways? Wij kunnen deze flessen bedrukken zoals u dat wilt en snel leveren. Zo kan u medewerkers, klanten, leveranciers of andere relaties verrassen met een uniek en gepersonaliseerd geschenk. Zorg dat uw relaties u niet vergeten en verras ze met een leuk en mooi geschenk. Wilt u inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment of laat u informeren door onze medewerkers. Zij kunnen u adviseren en een passende optie aanbieden die past bij de betreffende organisatie.

Kunststof drinkflessen met bedrukking

Kunststof drinkflessen met bedrukking zijn relatiegeschenken die praktisch en duurzaam zijn. Ze gaan lang mee en zorgen dat u niet vergeten wordt. Wij bedrukken de kunststof drinkflessen voor u en leveren ze af waar en wanneer u dat wilt zodat u uw relaties kan verrassen. Voordat u definitief over gaat tot aankoop ontvangt u eerst een offerte en digitale proef ter goedkeuring. Bij akkoord op beide wordt de order definitief en gaan wij deze verder verwerken.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook de categorie: RVS drinkflessen

Search engine powered by ElasticSuite