Laden...

Drinkfles fruitfilter bedrukken

Verras uw relaties met mooie drinkflessen voorzien van fruitfilter. We kunnen deze drinkflessen voor u voorzien van logo of tekst. Voor de vele bedrukkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij kunnen u zowel informeren als adviseren. Bel 0348 711 111.

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waterflessen met fruitfilter bedrukken met logo

Opzoek naar waterflessen met een fruitfilter die kunnen worden bedrukt met een logo of tekst? Wij kunnen al vanaf kleine aantallen flessen bedrukken dankzij onze in-house bedrukkingstechnieken. We kunnen op korte termijn de drinkflessen voorzien van een logo en laten afleveren op het adres dat u kiest. Dankzij de verschillende bedrukkingstechnieken kunnen we uw logo in meerdere kleuren of zelfs full colour drukken op de gekozen waterfles met fruitfilter. Voor meer informatie of advies over bedrukkingen kunt u contact opnemen met onze medewerkers of kijken op de website.

Waterflessen met fruitfilter als giveaways

Waterflessen met fruitfilter en bedrijfslogo zijn perfecte geschenken om weg te geven tijdens beurzen, congressen of andere evenementen. De bedrukking op de waterfles, een logo of tekst, zorgt ervoor dat uw relaties u niet vergeten en u in het zicht blijft. Klanten blijven u op deze manier onthouden en nieuwe potentiële klanten leren u kennen. Relatiegeschenken zijn een makkelijke en snelle manier om uw naam gericht te verspreiden.

Waterflessen met fruitfilter en bedrukking

Benader uw doelgroep met bedrukte relatiegeschenken en laat ze kennis maken met uw organisatie. Door onze verschillende bedrukkingstechnieken kunnen wij al vanaf kleine aantallen artikelen bedrukken. Ook met een klein budget kunt u al veel potentiële klanten bereiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt en u de bedrukking heeft doorgegeven sturen wij u vrijblijvend een digitale opzet van het product met uw logo. Bij goedkeuring op deze proef gaan wij verder met het verwerken van de order.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook de categorie: Opvouwbare drinkflessen

Search engine powered by ElasticSuite