Laden...

Tacx Bidons bedrukken

Op zoek naar een Tacx bidon om te bedrukken met uw logo of tekst? Verras uw relaties met een deze bidon voor uw evenement, beurs of feest. Momenteel zijn de Tacx bidons alleen nog te bestellen op aanvraag. Klik hier voor de brochure. Vraag naar de mogelijkheden over bedrukte bidons door contact op te nemen met 1 van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of stuur een mail naar info@relatiegeschenken.nl

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sportbidon bestellen als relatiegeschenk

De sportbidon vormt een uitstekende keuze als relatiegeschenk, ook in kleine oplage, bijvoorbeeld wanneer u de dynamiek van uw team of de sportiviteit van uw bedrijf wilt onderstrepen. Daarnaast komt een bidon bij de ontvanger eigenlijk altijd goed van pas, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen of wielrennen. Wij kunnen uw bidon bedrukken met uw logo en zorgen er daarmee voor dat u voor een professionele indruk kunt zorgen. Uiteraard zijn er witte, blauwe, zwarte of rode bidons beschikbaar, net als een aantal modellen in andere kleuren.

Tacx Bidons

Tacx bidons zijn de enige echte bidons. Vooral in de wielerwereld zijn Tacx bidons een bekend fenomeen. Een Tacx bidon wordt gemaakt in Nederland, is 100% lek- en BPA vrij en voldoet aan alle richtlijnen wat betreft voedselveiligheid. Deze bidons zijn in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Naast de standard range, biedt Tacx ook 2 duurzame alternatieven aan. Bij een afname van 100 stuks kan de bidon in maximaal 2 kleuren bedrukt worden. Bij een afname vanaf 500 stuks kan de bidon full colour bedrukt worden.

Search engine powered by ElasticSuite