Laden...

Goedkope bidons bedrukken

Wilt u graag bidons met een bedrukking bestellen maar u heeft maar een klein budget? Wij leveren al onbedrukte bidons vanaf €0,74 per stuk. Deze kunnen we voor u bedrukken met uw bedrijfslogo, slogan of andere tekst. Voor informatie over de specificaties, levertijd of bedrukking kunt u contact opnemen met onze medewerkers via 0348-711111.

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope bidon bedrukken met logo

De goedkope bidon met bedrukking van uw logo is goed geschikt ter promotie of als relatiegeschenk. Een brede groep relaties op een leuke manier verrassen met bidons van hoge kwaliteit? De bidons bieden voldoende ruimte voor de bedrukking met uw logo of bedrijfsnaam. We zorgen voor goedkope bidons, desgewenst in een kleine oplage. De modellen per stuk bestellen om daar zelf gebruik van te maken als particulier? We kunnen daarnaast kleine oplagen van bijvoorbeeld 10, 25 of 50 bidons bedrukken. We beschikken over in-house technieken voor de bedrukking van praktisch ieder materiaal.

Goedkope bidons als relatiegeschenken

De goedkope bidons met bedrukking vormen een uitstekende keuze als relatiegeschenken en promotiemateriaal. Deel ze uit als giveaways tijdens een beurs of een andere gelegenheid. We kunnen goedkoop de bidons bedrukken, gewoon per stuk of met een groter aantal tegelijk. De bidon met bedrukking vormt een mooi cadeau of biedt u de mogelijkheid om de eigen medewerkers op een leuke manier te verrassen. Waar u ook voor kiest, we zorgen met het brede assortiment voor een groot aantal bidons met tal van mogelijkheden.

Goedkope bidons met bedrukking

Een van de goedkope bidons met bedrukking kopen? Gewoon per stuk voor particulieren, per 10, 25 of 50 stuks voor bedrijven en op basis van uw specifieke ontwerp. In grote oplage of kleine oplage, we zorgen voor de bedrukking van bidons waar u gebruik van wenst te maken. Benadruk het sportieve karakter van de organisatie en zorg voor de promotie van een geslaagd evenement. Blader door de diverse bidons voor bedrukking om daar een goedkope keuze uit te kunnen maken.

We zorgen standaard voor een digitale proefdruk van de bidon met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Na uw akkoord op het ontwerp gaan we daar definitief mee aan de slag.

Search engine powered by ElasticSuite