Laden...

Plastic bidons bedrukken

Op zoek naar bidons maar wilt u niet teveel geld uitgeven? Bidons zijn uitermate geschikt om in te zetten als promotiemateriaal. Het is een artikel dat voor een brede doelgroep geschikt is. We kunnen deze bidons voor u voorzien van logo of tekst. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie. Bel 0348-711111 of gebruik de chat op de website.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plastic bidon bedrukken met logo

Een plastic bidon vormt een goedkope keuze die zich uitstekend leent voor bedrukking met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. De mogelijkheden tot bedrukking en de lage prijs maken de plastic bidons uitstekend geschikt als promotiemateriaal. U heeft de mogelijkheid om ze uit te delen tijdens een evenement of er binnen uw eigen medewerkers voor zorgen dat zij voortaan sportief aan de slag kunnen. De plastic bidons bedrukken in een kleine oplage of die zelfs per stuk bestellen? We beschikken in-house over de bedrukkingstechnieken om u daar goed mee van dienst te kunnen zijn.

Plastic bidons als promotiemateriaal

De plastic bidons met bedrukking zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal. U kunt ze cadeau doen aan nieuwe potentiële klanten of er daarmee voor zorgen dat u bij een bredere doelgroep onder de aandacht kunt komen. Een plastic bidon bedrukken en daar particulier gebruik van maken of bijvoorbeeld 10 stuks bestellen voor de eigen medewerkers? Van kleinere tot grotere oplagen, we kunnen plastic bidons bedrukken en houden de kosten daarbij laag. Dat betekent dat u goedkoop een bidon kunt laten drukken (klik hier), bijvoorbeeld van plastic of een van de andere materialen.

Plastic bidons met bedrukking

De plastic bidons met bedrukking zijn goedkoop beschikbaar in een kleine oplage, daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met grotere aantallen. De plastic bidons cadeau doen of er als giveaway voor zorgen dat de deelnemers daar direct mee aan de slag kunnen? Benadruk het sportieve karakter van de organisatie met de plastic bidons die we voor u kunnen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting.

We zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld van de bedrukking op de plastic bidons. Na uw akkoord verzorgen we de definitieve bedrukking op de bidons.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan de categorie: Zonnebrillen

Search engine powered by ElasticSuite