Laden...

Bidon kratten bedrukken

Heeft u bidonkratten nodig voor sportteams? Wij kunnen deze leveren met bidons. De bidons kunnen worden voorzien van een logo of tekst. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel 0348-711111 of gebruik de chat onderaan de website.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bidonkrat bedrukken met logo

Een bidon krat nodig bij de bidons die u heeft laten bedrukken? Zowel de bidons als het krat bedrukken? We zorgen voor uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting op het krat. Bestel een bidonkrat met 12 bidons of een ander model inclusief de bidons. Er zijn kratten beschikbaar voor 8 bidons of voor 10 bidons, afhankelijk van het formaat dat u wenst. Een bidonkrat met logo vormt een mooi relatiegeschenk of biedt u de mogelijkheid op een professionele wijze voor de dag te komen. Binnenkort een sporttoernooi en gebruik maken van bidons? Wij kunnen een bidon krat bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam.

Bidon krat als relatiegeschenk

Het krat voor de bidons is goed geschikt als relatiegeschenk. Wilt u een bidonkrat inclusief 12 bidons bestellen en die laten bedrukking met uw bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting? We zorgen voor de kratten voor bidons en verzorgen bovendien de bedrukking. We beschikken daarvoor over een aantal in-house technieken, waardoor we u daar bovendien vlot mee van dienst kunnen zijn. Blader door de bidonkratten voor 8, 10 of 12 stuks om daar online op uw gemak een keuze uit te maken.

Bidon krat met bedrukking

Een bidon krat met bedrukking vormt een mooi relatiegeschenk, is goed geschikt als giveaway of zorgt er bij eigen gebruik voor dat u mooi promotiemateriaal in kunt zetten. Hoe u er ook gebruik van wenst te maken, wij verzorgen de bedrukking op het bidonkrat die u online kunt kopen. We zorgen voor een bidonkrat met logo. Blader door de losse kratten, de bidonkratten met 8 bidons of de modellen voor 10 of 12 stuks.

Bestelt u online een bidonkrat met logo of de bedrukking van uw bedrijfsnaam? We zorgen voor een digitaal voorbeeld, aan de hand waarvan u het ontwerp kunt beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook de categorie├źn: Luxe bidons of speelgoed

Search engine powered by ElasticSuite