Laden...

Aluminium bidons bedrukken

Duurzame bidons met een bedrukking of gravering nodig? Wij hebben een ruim assortiment aan aluminium bidons die we kunnen voorzien van uw logo of tekst. U ontvangt vrijblijvend een offerte en digitaal voorbeeld van ons. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers door te bellen naar 0348-711111.

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aluminium bidon bedrukken met logo

De aluminium bidon vormt een stevige, robuuste en bovendien mooie keuze. De bidons zijn goed van kwaliteit en daardoor goed geschikt als relatiegeschenk of giveaway. Een bidon van aluminium cadeau doen aan een nieuwe klant, een leverancier of wellicht iemand met wie u hoopt te gaan werken? De aluminium bidons met bedrukking vormen een goede keuze. We kunnen uw logo, bedrijfsnaam of een andere uiting bedrukking. 10 stuks, 25 stuks of wellicht gewoon een model per stuk bestellen? We kunnen aluminium bidons bedrukken en zorgen uiteraard voor een lage prijs per stuk.

Aluminium bidon als giveaway

De bidon van aluminium is goed geschikt als giveaway. Het is een degelijk model met een sportief karakter, dat ook in andere situaties een fijne drinkbeker vormt. U kunt een bidon bedrukken en die cadeau doen, daar zelf gebruik van maken als particulier of de modellen uitdelen aan uw eigen medewerkers. Wij kunnen de aluminium bidons bedrukken als relatiegeschenken als promotiematerialen, u kunt er vervolgens op verschillende manieren gebruik van maken. We kunnen goedkoop de bidons bedrukken, dankzij de verschillende in-house bedrukkingstechnieken waar we de beschikking over hebben.

Aluminium bidon met bedrukking

Gebruik maken van de aluminium bidon met bedrukking, bijvoorbeeld met uw logo, bedrijfsnaam of slogan? We zorgen voor de bedrukking van bidons in een kleine oplage of zelfs per stuk, afhankelijk van hoeveel bidons u nodig heeft. Liever 25 stuks bestellen of gebruik maken van een groter aantal? We zorgen voor een vlotte verwerking, zodat u de bedrukte aluminium bidons zo snel mogelijk in huis heeft om daar gebruik van te maken.

Bestelt u online aluminium bidons met bedrukking? Dankzij het digitale voorbeeld kunt u op voorhand goed nagaan hoe het ontwerp er op het aluminium van de bidon uit komt te zien. Na uw akkoord gaan we definitief aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan de categorie: Zonnebrillen

Search engine powered by ElasticSuite