Laden...

Bidons bedrukken

Op zoek naar een bidon om te bedrukken met uw logo of tekst? Wij hebben grote keus, snelle levering en sturen u een gratis drukproef toe.Verras uw relaties met een bedrukte bidon voor uw evenement, beurs of feest. Wilt u meer informatie over bedrukte bidons neem dan contact op met onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111.

Producten 1-12 van 166

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 166

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bidon bedrukken met logo

Een bidon bedrukken met uw logo of slogan? Organiseert u binnenkort een sportdag en wilt u graag voor een professionele uitstraling zorgen of zoekt u naar geschikt promotiemateriaal voor uw doelgroep? U kunt de bidons voordelig online bestellen, wij zorgen voor professionele bedrukking met uw logo, slogan of een andere uiting. De bidons zijn van goede kwaliteit, u heeft de keuze uit een groot aantal modellen. Zoekt u een bidon met een koelelement, een speciale sportfles 750ml of een ander model? Blader er op uw gemak doorheen, wij kunnen de bidon van uw keuze bedrukken en daarmee zorgen voor een geslaagd relatiegeschenk richting uw klanten of andere relaties.

Sportbidon bestellen als relatiegeschenk

De sportbidon vormt een uitstekende keuze als relatiegeschenk, ook in kleine oplage, bijvoorbeeld wanneer u de dynamiek van uw team of de sportiviteit van uw bedrijf wilt onderstrepen. Daarnaast komt een bidon bij de ontvanger eigenlijk altijd goed van pas, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen of wielrennen. Wij kunnen uw bidon bedrukken met uw logo en zorgen er daarmee voor dat u voor een professionele indruk kunt zorgen. Uiteraard zijn er witte, blauwe, zwarte of rode bidons beschikbaar, net als een aantal modellen in andere kleuren.

Bedrukte bidons als promotiemateriaall

De bidons met logo zijn uitstekend geschikt als giveaway of promotiemateriaal, dankzij de voordelige modellen kunt u die uitdelen aan een brede doelgroep. Wilt u er onder uw medewerkers of richting klanten voor zorgen dat u een bidon van goede kwaliteit kunt aanbieden? De luxe bidons zorgen voor een leuke verrassing die bij de ontvanger in goede aarde zal vallen en natuurlijk hebben wij ook goedkope bidons. Blader door de verschillende modellen die er beschikbaar zijn, wij gaan daar vlot voor u mee aan de slag.

Kan ik bidons personaliseren?

Bidons personaliseren bij Relatiegeschenken.nl is mogelijk op diverse manieren. We kunnen enerzijds een mooie bedrukking regelen, anderzijds kunnen we dit ook nog verder gaan personaliseren. Op een aantal bidons kunnen wij bijvoorbeeld de namen van uw medewerkers personaliseren. Hoe mooi is dat? Dan krijgt iedereen dus een echt persoonlijk en uniek cadeau!

We sturen u uiteraard een digitaal voorbeeld toe van het ontwerp, zodat u de kans heeft om die op voorhand alvast even te beoordelen en daar akkoord op te geven.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook de categorieën: Zonnebrillen of Sport accessoires

Search engine powered by ElasticSuite