Laden...

Bidons bedrukken

Bidons bedrukken? Met bijvoorbeeld uw logo of tekst? Wij hebben grote keus, snelle levering en sturen u een gratis drukproef toe. Verras uw relaties met een bedrukte bidon voor uw evenement, beurs of feest. Wilt u meer informatie over bedrukte bidons neem dan contact op met onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111.

Bekijk meer Bidons

Producten 1-12 van 122

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 122

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bidons bedrukken 

Een bidon bedrukken met uw logo of slogan? Dat kan bij relatiegeschenken. Organiseert u binnenkort een sportdag en wilt u graag voor een professionele uitstraling zorgen of zoekt u naar geschikt promotiemateriaal voor uw doelgroep? U kunt de bidons voordelig online bestellen, wij zorgen voor professionele bedrukking met uw logo, slogan of een andere uiting. De bidons zijn van goede kwaliteit, u heeft de keuze uit een groot aantal modellen. Zoekt u een bidon met een koelelement, een speciale sportfles 750ml of een ander model? Blader er op uw gemak doorheen, wij kunnen de bidon van uw keuze bedrukken en daarmee zorgen voor een geslaagd relatiegeschenk richting uw klanten of andere relaties.

Bidons laten bedrukken als relatiegeschenk

De sport bidon vormt een uitstekende keuze als relatiegeschenk, ook in kleine oplage, bijvoorbeeld wanneer u de dynamiek van uw team of de sportiviteit van uw bedrijf wilt onderstrepen. Daarnaast komt een bidon bij de ontvanger eigenlijk altijd goed van pas, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen of wielrennen. Wij kunnen uw bidon bedrukken met uw logo en zorgen er daarmee voor dat u voor een professionele indruk kunt zorgen. Uiteraard zijn er witte, blauwe, zwarte of rode bidons beschikbaar, net als een aantal modellen in andere kleuren.

Ruim aanbod bedrukte bidons

De bedrukte bidons zijn uitstekend geschikt als giveaway of promotiemateriaal, dankzij de voordelige modellen kunt u die uitdelen aan een brede doelgroep. Wilt u er onder uw medewerkers of richting klanten voor zorgen dat u een bidon van goede kwaliteit kunt aanbieden? De  bidons zorgen voor een leuke verrassing die bij de ontvanger in goede aarde zal vallen en natuurlijk hebben wij ook goedkope bidons. We hebben verschillende mogelijkheden: Bidons bedrukken met logo, bidons met naam, bidon bedrukken met foto, maar ook tacx bidons bedrukken, aluminium bidon bedrukken, of zelfs een bidonkrat bedrukken zit in de mogelijkheden! Blader door de verschillende modellen die er beschikbaar zijn, wij gaan daar vlot voor u mee aan de slag.

Bidons bedrukken voor een event

Bidons bedrukken voor een event kan bij Relatiegeschenken.nl op diverse manieren. We kunnen enerzijds een mooie bedrukking regelen, anderzijds kunnen we dit ook nog verder gaan personaliseren. Op een aantal bidons kunnen wij bijvoorbeeld de namen van uw medewerkers zetten. Hoe mooi is dat? U kunt ook kiezen voor bidons bedrukken in kleine oplage. Dan krijgt iedereen dus een echt persoonlijk en uniek cadeau!

We sturen u uiteraard een digitaal voorbeeld toe van het ontwerp, zodat u de kans heeft om die op voorhand alvast even te beoordelen en daar akkoord op te geven. Bidon laten bedrukken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bidons bedrukken en de verschillende druk technieken

Relatiegeschenken heeft 11 verschillende in-huis productie- en bedrukkingstechnieken waarmee we voor onze klanten de mooiste resultaten kunnen leveren. We kunnen een zeefdruk maken, een logo borduren of een relatiegeschenk tampondrukken. Daarnaast kunnen we logo’s, teksten en slogans transfereren, zorgen voor (epoxy) doming, de button productie of maken we gebruik van een plotter. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met muismatten productie, net als met lasergraveren, graveren en digitale bedrukking.

Mocht u hier nog vragen over hebben, stel deze dan gerust! Vanuit onze ontwerpstudio kunnen we u namelijk uitstekend adviseren over de verschillende bedrukkingstechnieken of u daar meer over vertellen. Zo maken wij een op maat gemaakt plan voor u. Benieuwd  naar wat voor u het best geschikt is of waarmee u kunt zorgen voor de goedkoopste maar ook vooral mooiste bedrukking van relatiegeschenken, giveaways of promotiematerialen? We schetsen u graag de verschillende mogelijkheden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik bidons bedrukken met een logo?

Bij Relatiegeschenken is het mogelijk om bidons met logo te laten bedrukken. Of u nu een bidon met logo, naam, tekst of afbeelding wilt laten bedrukken. Vrijwel alles is mogelijk. Wij werken met speciale druktechnieken om bidons van de beste kwaliteit bedrukking te voorzien. Relatiegeschenken.nl levert bedrukte bidons binnen enkele dagen. Een bidon met logo is het ideale relatiegeschenk en perfect promotiemateriaal.

Kan ik bij relatiegeschenken bidons bedrukken voor mijn bedrijf?

Wij kunnen bidons bedrukken voor bedrijven in grote aantallen. Hoe meer bidons u afneemt, hoe goedkoper de prijs wordt. We kunnen bidons bedrukken in alle soorten en maten. Maak er een mooi feestje van met uw relaties en geef ze een prachtige bidon cadeau! Een goede en vooral effectieve manier om te werken aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Welke soorten bidons kan ik laten bedrukken?

Bij ons kunt u alle bidons bedrukken. Dat is onze expertise en we helpen u graag. Natuurlijk krijgt u eerst een digitaal voorbeeld te zien. Na goedkeuring gaan wij aan de slag en zorgen wij voor een mooie bedrukking van uw bidon. 

Hoe snel worden mijn bidons bedrukt en geleverd?

Vaak kunnen we al binnen 5 werkdagen de bidons bedrukken en leveren, tenzij het topdrukte is zoals in de periode voor kerst. Bel of mail ons gerust en wij zorgen ervoor dat u de bidons snel geleverd krijgt.

 

Bidons Drinkflessen Advies
Aluminium bidon bedrukken Drinkflessen bedrukken Duurzame relatiegeschenken
Bidons bedrukken kleine oplage Aluminium drinkfles bedrukken De voor- en nadelen van bedrukte mokken
Bidonkrat bedrukken   Zijn relatiegeschenken btw aftrekbaar?
Bidons bedrukken goedkoop   Waar moet een relatiegeschenk aan voldoen?
Bidon snel bedrukken   Wat is een leuk relatiegeschenk?
Sport bidon bedrukken   De voordelen van relatiegeschenken
Tacx Bidons bedrukken   Top 10 relatiegeschenken
Bidons bedrukken met logo    
Bidons met naam    
Bidon met foto