Laden...

Bidons bedrukken

Op zoek naar manier om bidons te bedrukken met uw logo of tekst? Wij hebben grote keus, snelle levering en sturen u een gratis drukproef toe. Verras uw relaties met een bidons bedrukken voor uw evenement, beurs of feest. Wilt u meer informatie over bedrukte bidons neem dan contact op met onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111.

Producten 1-12 van 171

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 171

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bidons bedrukken met logo

Bidons bedrukken met uw logo of slogan? Organiseert u binnenkort een sportdag en wilt u graag voor een professionele uitstraling zorgen of zoekt u naar geschikt promotiemateriaal voor uw doelgroep? U kunt de bidons voordelig online bestellen, wij zorgen voor professionele bedrukking met uw logo, slogan of een andere uiting. De bidons zijn van goede kwaliteit, u heeft de keuze uit een groot aantal modellen. Zoekt u een bidon met een koelelement, een speciale sportfles 750ml of een ander model? Blader er op uw gemak doorheen, wij kunnen de bidon van uw keuze bedrukken en daarmee zorgen voor een geslaagd relatiegeschenk richting uw klanten of andere relaties.

Bidons bedrukken als relatiegeschenk

Een bidon bedrukken vormt een uitstekende keuze als relatiegeschenk, ook in kleine oplage, bijvoorbeeld wanneer u de dynamiek van uw team of de sportiviteit van uw bedrijf wilt onderstrepen. Daarnaast komt een bidon bij de ontvanger eigenlijk altijd goed van pas, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen of wielrennen. Wij kunnen uw bidon bedrukken met uw logo en zorgen er daarmee voor dat u voor een professionele indruk kunt zorgen. Uiteraard zijn er witte, blauwe, zwarte of rode bidons beschikbaar, net als een aantal modellen in andere kleuren.

Bidons laten bedrukken als promotiemateriaal

Bidons laten bedrukken als promotiemateriaal? Dankzij de voordelige modellen kunt u die uitdelen aan een brede doelgroep. Wilt u er onder uw medewerkers of richting klanten voor zorgen dat u een bidon van goede kwaliteit kunt aanbieden? De aluminium bidons bedrukken zorgen voor een leuke verrassing die bij de ontvanger in goede aarde zal vallen en natuurlijk hebben wij ook goedkope bidons bedrukken. Blader door de verschillende modellen die er beschikbaar zijn, wij gaan daar vlot voor u mee aan de slag.

Kan ik bidons personaliseren?

Bidons personaliseren bij Relatiegeschenken.nl is mogelijk op diverse manieren. We kunnen enerzijds een mooie bedrukking regelen, anderzijds kunnen we dit ook nog verder gaan personaliseren. Op een aantal bidons kunnen wij bijvoorbeeld de namen van uw medewerkers personaliseren. Hoe mooi is dat? Dan krijgt iedereen dus een echt persoonlijk en uniek cadeau! Zo kun je bidons bedrukken bij Relatiegeschenken.nl.

We sturen u uiteraard een digitaal voorbeeld toe van het ontwerp, zodat u de kans heeft om die op voorhand alvast even te beoordelen en daar akkoord op te geven. Laat zo op een mooie manier uw bidons bedrukken en verras uw relaties!

Kan ik bidons als relatiegeschenk laten bedrukken?

Natuurlijk kan dat. Zelfs in alle soorten en maten. We hebben tientallen bedrukkingsopties voor onze bidons. Sommige kunnen we zelfs helemaal rondom bedrukken. Informeer naar onze mogelijkheden.

Wat is de minimale oplage voor het bedrukken van bidons?

De minimale oplage hangt af van de soort en prijs, maar vaak is het al mogelijk om vanaf 10 bidons een bedrukking te krijgen. Dus zelfs voor kleine beurzen/feesten heb je een mooie bidon met bedrukking.

Welke soorten bidons kan ik laten bedrukken?

Alle bidons die op onze website staan kan je laten bedrukken. Van metalen bidons tot en met kunststof hebben we veel bedrukkingsmogelijkheden.

Is een bidon met eigen opdruk mogelijk?

Jazeker. Stuur je logo, tekst of afbeelding op en wij maken een mooi digitaal voorbeeld voor je. Na goedkeuring wordt de bidon met jouw opdruk door ons geproduceerd. Zodat je een prachtige, persoonlijke bidon hebt voor jouw relaties.

Search engine powered by ElasticSuite