Laden...

Drinkwaren bedrukken

Drinkwaren bedrukken met logo of tekst is een relatiegeschenk dat het altijd goed doet. Het wordt veel gebruikt en staat mooi zichtbaar op tafel of bureau. Advies nodig? Bel 0348 711 111 of chat met ons (rechtsonder).

Producten 1-12 van 567

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 567

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Drinkwaren bedrukken

Drinkwaren bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of iets anders? Wij beheersen de diverse druktechnieken, die we gewoon zelf uitvoeren. Zo kunnen we alle relatiegeschenken persoonlijk maken. Wij helpen je inspiratie op te doen met alles om uit of van te drinken, zodat je jouw medewerkers, klanten of andere zakelijke relaties daar op een leuke manier mee kunt verrassen.

Zoek je bijvoorbeeld naar een bidon, een mok of een drinkfles die de ontvanger voortaan altijd mee kan nemen? Het zijn goede voorbeelden van leuke geschenken, die met de bedrukking bovendien heel bijzonder worden. Wij laten je zien wat er allemaal mogelijk is, als je zoekt naar drinkwaren die je kunt laten bedrukken.

Voor het bedrukken beschikken we over de expertise en machines voor niet minder dan 11 verschillende technieken. Dat betekent bijvoorbeeld dat we aan de slag kunnen met doming, button-productie, een plotter en met lasergraveren. En wil je daar meer over weten of heb je iets anders voor ogen? We adviserne je daar graag over.

 

Uitgebreid assortiment bedrukte drinkwaren

Wil je inspiratie opdoen en ben je benieuwd welke drinkwaren we kunnen bedrukken? We zetten het voor je op een rij:

 • Bidons
  Ideaal tijdens het sporten, om zelfs in uitdagende omstandigheden toch een paar slokken te kunnen drinken. Ze komen goed van pas bij de sportiefsten onder ons.
 • Mokken
  Handig voor thuis, op kantoor en op andere plekken waar iemand geniet van een goede kop koffie. Met voldoende ruimte voor bedrukking maken wij er natuurlijk iets moois van.
 • Drinkflessen
  Een populaire keuze binnen de drinkwaren die we bedrukken. Makkelijk mee te nemen, geschikt voor water en andere dranken en bovendien heel duurzaam beschikbaar.
 • Glazen
  Mooi om neer te zetten, zowel thuis als op kantoor. Ontdek ons uitgebreide assortiment van glas, dat we natuurlijk kunnen bedrukken met het logo of de naam van jouw bedrijf.
 • Flesopeners
  Wat is een goede fles wijn zonder een opener? Zorg er met deze geschenken of giveaways voor dat het wel een heel feestelijke avond wordt.
 • Koffiebekers
  Ideaal om koffie uit te drinken, net als andere warme dranken waar de ontvanger gek op is. Laat zien dat je begrijpt wat hen beweegt om hun best te blijven doen.
 • Thermosbekers
  De dubbele wand houdt de dranken binnenin lekker warm of juist koel en fris. Aan de buitenkant biedt het veel mogelijkheden om deze drinkwaren te bedrukken.
 • Wijnsets
  De complete wijnsets zijn goed geschikt om iets te vieren en dat vanaf dat moment bovendien veel vaker te doen. Een mooi cadeau dat we goed kunnen bedrukken.

Drinkwaren personaliseren: online bestellen

Wil je drinkwaren bedrukken en ben je op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? We helpen je graag inspiratie op te doen, met de artikelen die we in de meeste gevallen op voorraad hebben. Dat betekent dat we er snel mee aan de slag gaan, bijvoorbeeld om jouw bedrijfsnaam, het logo of een andere uiting aan te brengen. En heb je vragen over de bedrukking of over de drinkwaren die je kunt bestellen? We leggen je er graag over uit, dus neem contact met ons op.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Electronica of Vrije tijd & Outdoor