Persoonlijke accessoires zijn geschikt voor een brede doelgroep. Wij hebben artikelen voor zowel mannen als vrouwen die we kunnen voorzien van uw logo. Toch liever onbedrukt? Dan kunnen we de artikelen al vanaf twee werkdagen bij u in huis leveren. Voor meer informatie of advies kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl

sort-descending

Persoonlijke accessoires bedrukken met logo

Online persoonlijke accessoires met logo of uw bedrijfsnaam bestellen? Wij kunnen de persoonlijke accessoires bedrukken en zorgen voor een luxe relatiegeschenk of voordelig promotiemateriaal. Wilt u de persoonlijke accessoires uitdelen aan een brede doelgroep? U kunt voordelig haarborstels laten bedrukken, net als een manicure set bedrukken of een sleuteletui. Op zoek naar een meer luxe relatiegeschenk met bedrukking? Er zijn diverse luxe persoonlijke accessoires met logo beschikbaar, u kunt bijvoorbeeld een keuze maken uit de wellness sets en luxe toilettassen die u kunt bestellen.

Uitgebreid assortiment promotiematerialen

Dankzij het uitgebreide assortiment persoonlijke accessoires met logo kunt u iedere relatie op een leuke manier verrassen. Merkt u onder uw medewerkers dat zij behoefte hebben aan een manicure set of een toilettas? Van een Lippenbalsem bedrukken tot een nekkussentje en een kunststof tandenborstel voor onderweg: er is van alles beschikbaar. Wij kunnen de persoonlijke accessoires bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Op die manier zorgt u voor een professionele presentatie of heeft u de mogelijkheid effectief aan uw naamsbekendheid te werken. Wat uw doelstelling ook is, de bedrukte persoonlijke accessoires als giveaways of promotiematerialen vormen een goede keuze en vallen altijd in goede aarde.

Persoonlijke giveaways met logo

U heeft de keuze uit een aantal persoonlijke giveaways met logo, de persoonlijke accessoires zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal of relatiegeschenk. U kunt uw bezoekers bij binnenkomst een van de leuke persoonlijke accessoires meegeven of er wanneer zij weer vertrekken voor zorgen dat ze een aandenken aan uw evenement over kunnen houden. Wilt u er onder uw medewerkers of richting relaties voor zorgen dat u ze een van de persoonlijke accessoires cadeau kunt doen? Bekijk dan tevens de meer luxe relatiegeschenken en giveaways, de persoonlijke accessoires met logo zijn goed van kwaliteit en zorgen voor een bijzondere verrassing.

Wilt u een van de persoonlijke accessoires met logo bestellen? We sturen u op voorhand een digitaal voorbeeld toe van het ontwerp, dat u op uw gemak kunt beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Make-up-sets bedrukkenmondkapjes bedrukken of gezondheid bedrukken.