Laden...

Mondkapjes bedrukken

Mondmaskers of mondkapjes bedrukken met logo of tekst kan bij ons in alle soorten en maten. Daarnaast is het mooi om ze weg te geven als relatiegeschenk. We hebben diverse herbruikbare mondmaskers op voorraad. Levering is snel en de kwaliteit is goed!

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Niet medische mondkapjes

Let op: dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Met het dragen van een mondmasker bescherm je niet alleen jezelf maar ook anderen. Kies voor een wasbaar mondkapje als je een mondkapje vaker wilt gebruiken. Kies voor een wegwerp mondkap wanneer je na gebruik het mondkapje liever weggooit. Er zijn mondkapjes voor volwassenen en voor kinderen

Mondkapjes bedrukken met logo

Alle stoffen mondkapjes kunnen voorzien worden van logo, dus u kunt deze handige producten ook delen met uw relaties. Hierbij kunt u denken aan uw klanten, medewerkers of andere relaties. We kunnen de mondkapjes bijvoorbeeld bedrukken met het logo van uw bedrijf, een leuke slogan, de naam van de medewerker of een andere tekst.

Mondkapjes als promotiemateriaal

Met bedrukte mondkapjes slaat u twee vliegen in één klap! Door mondkapjes te laten bedrukken, beschermt u uw medewerkers/klanten én maakt u reclame voor uw bedrijf of organisatie. Doordat mensen in binnen- en buitenland met mondkapjes in het openbaar vervoer reizen, heeft uw logo op deze manier een groot bereik.

Zorg voor uwzelf en mensen om u heen door het dragen van een stoffen mondmasker. Door het dragen van een mondmasker vermindert u de kans op het spreiden van virussen. Deze mondkapjes zijn van 100% katoen en voelen daarom natuurlijk en comfortabel aan.

Direct laten afleveren bij uw relaties

Wilt u de mondkapjes graag laten afleveren bij de relaties? Dit kan bij ons ook. Het enige wat u hoeft te doen is ons de adressenlijst sturen en wij zorgen dat alle relaties uw geschenk ontvangen met uw logo of tekst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze mederwerkers. Deze kunt u bereiken via de chat, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door te bellen naar 0348 - 711 111 .

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook onze categorieën: Massage sets bedrukken, Badjassen bedrukken of Lippenbalsem bedrukken.