Ben je op zoek naar een leuk massage cadeau als relatiegeschenk? Die hebben wij op dit moment niet in ons assortiment. Maar we kunnen wel voor je op zoek gaan of je kunt ook iets anders kiezen zoals hieronder. Bel gerust 0348 711 111.

sort-descending

Massage sets bedrukken met logo

Massage sets met logo bestellen als promotiemateriaal of leuke giveaway? Voordelig beschikbaar en daardoor geschikt voor een brede doelgroep. De verschillende massage sets zorgen voor een hot en cold massage of een set massage stenen die op verschillende manieren in te zetten vallen. Dankzij de scherpe prijzen voor de massage sets met logo kunt u met een beperkte investering toch op een leuke manier werken aan uw naamsbekendheid. Zoekt u specifiek naar handwarmers of bijvoorbeeld een heatpad? U vindt ze binnen de bedrukte massage sets. We kunnen de bedrukking verzorgen van uw logo, bedrijfsnaam, slogan of andere uiting die u wenst aan te brengen.

Massage sets en pads als promotiemateriaal

De massage sets en pads zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal, u zorgt er daarmee voor dat u een professionele indruk kunt maken. Organiseert u een evenement of neemt u daaraan deel en zoekt u naar bedrukte massage sets? U kunt deze uitdelen onder de bezoekers of ervoor zorgen dat uw medewerkers daarmee kunnen werken. In de beide gevallen dragen de bedrukte massage sets bij aan uw naamsbekendheid en een professionele uitstraling. U heeft online de keuze uit een aantal verschillende massage sets, blader er op uw gemak doorheen om een beeld te krijgen van wat er beschikbaar is.

Goedkope giveaways als leuke verrassing

De goedkope massage sets met bedrukking vormen een leuke verrassing voor iedereen, zowel voor relaties, bezoekers als bijvoorbeeld uw eigen medewerkers. U heeft onder andere de keuze uit een aantal heatpads en bijvoorbeeld massage stenen. Ook badjassen bedrukken is mogelijk. Ze zijn goed geschikt als relatiegeschenk en giveaway, dankzij de lage prijs voor de massage sets hoeft u er geen uitgebreide investering voor te doen.

Bestelt u massage sets met logo of uw bedrijfsnaam? We sturen u op voorhand een digitaal voorbeeld van het ontwerp toe. Na uw akkoord gaan we aan de slag met de definitieve bedrukking van het product.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Manicure sets bedrukken,  make-up sets bedrukken of lippenbalsem bedrukken.