Make up spiegels zijn leuke geschenken voor de vrouwelijke relaties. We kunnen deze leveren met extra's zoals bijvoorbeeld een lampje in de spiegel. We kunnen de spiegels in veel gevallen op twee zijdes bedrukken en in verschillende kleuren. Voor meer informatie over de spiegels kunt u bellen naar 0348 - 711 111.

sort-descending

Make-up spiegel bedrukken

Op zoek naar make-up relatiegeschenken of giveaways? De make-up spiegels zijn uitstekend geschikt, ze vormen een leuke verrassing voor allerlei verschillende relaties. Medewerkers van uw bedrijf verrassen met een make-up spiegel met daarop uw bedrijfsnaam of logo? Make-up spiegels uitdelen aan bezoekers van uw (beauty)evenement? U kunt er verschillende kanten mee op, de giveaways en relatiegeschenken binnen de make-up zorgen ervoor dat u op een leuke manier kunt werken aan de naamsbekendheid van uw onderneming.

Zakspiegel als promotiemateriaal

Een zakspiegel of make-up spiegel is uitstekend geschikt als promotiemateriaal. Op het deksel is meer dan voldoende ruimte voor uw logo of bedrijfsnaam. Bent u binnen de make-up op zoek naar meer geschikte relatiegeschenken? Denk dan bijvoorbeeld aan een handig tasje om de make-up in op te bergen. Onder andere de bedrukte make-up spiegel past erin, zodat u een setje met geschikte giveaways kunt maken. Uiteraard kunt u de make-up spiegel met bedrukking tevens goed onder uw eigen medewerkers uitdelen. Het zal u verbazen hoeveel waardering een promotiemateriaal als een make-up spiegel met bedrukking oplevert onder uw vaste krachten.

Make-up relatiegeschenken

Er zijn uiteraard verschillende make-up relatiegeschenken beschikbaar. We kunnen een make-up spiegel bedrukken en er met een make-up tasje voor zorgen dat u een goede indruk kunt maken op uw medewerkers of bezoekers tijdens een evenement. Wat u ook wenst, wij zorgen er met de bedrukte make-up spiegels, zakspiegels en andere producten, bijvoorbeeld lippenbalsem bedrukken, voor dat uw naamsbekendheid effectief zal toenemen. Uiteraard zorgen we er door middel van een voorbeeld voor dat u goed weet wat u kunt verwachten.

Het digitale voorbeeld van de make-up spiegel met bedrukking biedt u de mogelijkheid om het ontwerp op voorhand te beoordelen. Na uw akkoord gaan we over tot de definitieve bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Lippenbalsem bedrukken, manicure Sets bedrukken Of massage sets bedrukken.