Lippenbalsems zijn handige geschenken en leuk om in te zetten als giveaways. Dit vanwege de prijs en het formaat. Daarnaast kunnen wij de lippenbalsems voor u bedrukken met een logo of tekst zodat u uw organisatie kan promoten. De lippenbalsems kunt u weggeven op festivals, congressen, beurzen of andere evenementen.

sort-descending

Lippenbalsem bedrukken met logo

Lippenbalsem bedrukken met logo en uitdelen onder uw doelgroep? Lippenbalsem vormt een goedkoop promotiemateriaal, uitstekend geschikt als voordelige giveaway. Dankzij de bedrukking heeft u de mogelijkheid effectief te werken aan uw naamsbekendheid. Er zijn lippenbalsem sticks en lippenbalsem ballen beschikbaar, blader online door ons assortiment om inspiratie op te doen. Wenst u een handige stick met lippenbalsem of gaat uw voorkeur uit naar een sleutelhanger of hanger voor een keycord? Op die manier heeft de doelgroep de lippenbalsem altijd bij zich, zodat uw bedrijfsnaam of logo goed te zien is.

Promotiemateriaal of giveaway

De lippenbalsem of andere persoonlijke accessoires bedrukken met logo is uitstekend geschikt als promotiemateriaal of giveaway. U kunt er bijvoorbeeld tijdens een evenement gebruik van maken, door de lippenbalsem uit te delen aan bezoekers die binnenkomen of juist weer naar huis gaan. De lippenbalsem is op beide momenten goed geschikt. Wij kunnen de lippenbalsem bedrukken en daarmee zorgen voor een professionele uitstraling met uw bedrijfsnaam of merk. Wilt u lippenbalsem met logo uitdelen onder uw medewerkers? U zal verbaasd zijn over de positieve werking die er uit gaat van een dergelijke kleine verrassing, zowel medewerkers als een bredere doelgroep waarderen dat enorm.

Iedereen verdient een lippenbalsem

Iedereen verdient een verrassing, u kunt er met bedrukte lippenbalsem op een voordelige manier voor zorgen dat u leuke giveaways kunt uitdelen. U hoeft geen grote investering te doen, terwijl u de lippenbalsem met uw logo of bedrijfsnaam in allerlei verschillende kleuren kunt bestellen. Bekijk ons uitgebreide aanbod op het gebied van lippenbalsem en maak daar online uw keuze uit. Wij kunnen de lippenbalsem bedrukken met uw logo of slogan, zodat u er vervolgens gebruik van kunt maken op de wijze die u wenst.

Lippenbalsem bedrukken met logo en op voorhand benieuwd naar het ontwerp? Dat snappen we, we sturen u daarom altijd een digitaal voorbeeld toe.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Badjas bedrukken, make-up sets bedrukken of manicure sets bedrukken.