Laden...

Badjassen bedrukken

Badjassen zijn leuke geschenken om uw relaties mee te verrassen. Laat deze badjassen bedrukken met uw logo of tekst en de ontvangers zullen uw organisatie niet snel meer uit het oog verliezen. Voor meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Badjas bedrukken met logo

Een badjas met logo aanbieden als relatiegeschenk of een leuke verrassing opsturen naar uw medewerkers? De badjassen met bedrukking zijn uitstekend geschikt. We vinden het heerlijk om op zondagochtend in onze badjas aan het ontbijt te zitten, terwijl we de krant lezen en een glas jus d’orange drinken. Een badjas met bedrukking vormt wat dat betreft een uitstekende keuze, zowel voor uw eigen medewerkers als wanneer u op zoek bent naar een geschikt relatiegeschenk. Iedereen verdient een verrassing, met een bedrukte badjas maakt u een uitstekende keuze. Naast badjassen is bijvoorbeeld lippenbalsem bedrukken of andere persoonlijke accessoires bedrukken ook mogelijk.

Luxe relatiegeschenk met logo

We kunnen iedere badjas bedrukken en daarmee zorgen voor een luxe relatiegeschenken met uw logo. Wilt u uw bedrijfsnaam subtiel op de badjas drukken of mag die best duidelijk in beeld staan? Aan de hand van uw wensen gaan we voor u aan de slag. Zoekt u een dames badjas of een heren badjas of heeft u een bepaalde stof op het oog? Wij kunnen de badjas bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en er daarmee voor zorgen dat u een luxe relatiegeschenk kunt aanbieden. U zal er bovendien verbaasd van staan hoezeer eigen medewerkers een badjas waarderen.

Badjassen en andere promotiematerialen

Bekijk de verschillende badjassen die we kunnen bedrukken, net als de andere promotiematerialen die er beschikbaar zijn. Wilt u bijvoorbeeld een badset met bedrukking cadeau doen, naast de badjas of afzonderlijk daarvan aan bepaalde klanten en andere relaties? U heeft de keuze uit verschillende relatiegeschenken met logo die u uitstekend kunt uitdelen als giveaway. We kunnen een badjas bedrukken en zorgen er op voorhand voor dat u goed op de hoogte bent van het ontwerp.

Hoe we dat doen? We sturen u eerst een digitaal voorbeeld toe. Akkoord? We zullen de badjas of badset bedrukken en u die spoedig toesturen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Massage sets bedrukken of gezondheid bedrukken.