Wij hebben een ruim assortiment met verzorgingsartikelen die we voor u kunnen voorzien van logo of tekst. U kunt deze verzorgingsproducten inzetten tijdens beurzen, congressen of andere evenementen. Neem een kijkje in het assortiment en bij vragen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel dan 0348 - 711 111. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor verzorgingsartikelen die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Verzorgingsartikelen bedrukken

Verzorgingsartikelen bedrukken, bijvoorbeeld om weg te geven tijdens een evenement of om uw eigen medewerkers mee te verrassen? We kunnen verzorgingsartikelen bedrukken die u kunt uitdelen aan uw beste leveranciers en klanten, net als relaties waarmee u onlangs een mooie opdracht heeft afgerond. Dankzij ons uitgebreide assortiment heeft u de keuze uit een groot aantal bedrukte verzorgingsartikelen. Blader er op uw gemak doorheen om inspiratie op te doen of ga heel specifiek op zoek naar de verzorgingsartikelen die u wilt bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting.

Badjassen als relatiegeschenk

Badjassen bedrukken en uitdelen als relatiegeschenk? Iedereen verdient een verrassing, de verzorgingsartikelen met bedrukking maken een uitstekende indruk en vormen een goede keuze. Een badjas met uw logo doet het goed bij uw eigen medewerkers, indien u gebruik maakt van subtiele bedrukking zullen ook anderen dit waarderen. De badjassen zijn binnen de bedrukte verzorgingsartikelen uitstekend geschikt als relatiegeschenk of luxe giveaway, u kunt er verschillende kanten mee op. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende badjassen met bedrukking en andere te bedrukken verzorgingsartikelen, wij helpen u graag inspiratie op te doen en kunnen u vervolgens vlot van dienst zijn.

Gezondheid en make-up bedrukken

Wilt u producten op het gebied van gezondheid bedrukken, bent u binnen de verzorgingsartikelen bijvoorbeeld op zoek naar make-up? We kunnen verschillende soorten make-up bedrukken, zodat u die bijvoorbeeld kunt uitdelen tijdens een evenement of een beurs. Wilt u uw merk op de kaart zetten en zoekt u daarvoor naar promotiemateriaal met uw logo? Make-up met uw logo is dan goed geschikt, net als de andere verzorgingsartikelen op het gebied van gezondheid. Dankzij de bedrukking heeft u de mogelijkheid om aan uw naamsbekendheid te werken, zonder dat dit aan de andere kant vraagt om een grote investering.

Manicure en massage sets

Tot de bedrukte verzorgingsartikelen rekenen we onder andere onze manicure en massage sets. Blader er op uw gemak doorheen en maak een keuze uit de verschillende manicure en massage sets of zorg er met een van de andere verzorgingsartikelen met bedrukking voor dat u een goede indruk kunt maken. Wilt u uw medewerkers of bepaalde relaties op een leuke manier verrassen en verdienen zij het om eens goed verwend te worden? Binnen de verzorgingsartikelen met bedrukking vormen de massage sets dan een uitstekende keuze, u weet daarvan in ieder geval zeker dat ze in goede aarde zullen vallen.

Persoonlijke accessoires als giveaways

Op zoek naar meer persoonlijke accessoires als giveaways, zoekt u naar persoonlijke verzorgingsartikelen met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uitging? Tot de persoonlijke accessoires rekenen we bijvoorbeeld portemonnees, u heeft de keuze uit allerlei artikelen op het gebied van lifestyle. Dit betekent dat u opnieuw kunt rekenen op een breed assortiment binnen de bedrukte verzorgingsartikelen, het is de moeite waard om er eens op uw gemak doorheen te bladeren. Heeft u specifieke bedrukte verzorgingsartikelen op het oog? Wij gaan er graag mee aan de slag, in een aantal gevallen zijn de producten voor bedrukking beschikbaar in een aantal verschillende kleuren.

Schoenpoets sets en andere verzorgingsartikelen

Bekijk in ieder geval ook de schoenpoets sets binnen de verzorgingsartikelen met bedrukking, u zorgt daarmee voor een originele verrassing die hoe dan ook in goede aarde zal vallen. De schoenpoets sets zijn net als de andere verzorgingsartikelen goed geschikt als relatiegeschenk of luxe giveaway, daarnaast zijn er een aantal goedkopere producten beschikbaar die u kunt uitdelen als promotiemateriaal.

Verzorgingsartikelen met bedrukking uitdelen of zorgen voor een mooi relatiegeschenk? We sturen u eerst een digitaal voorbeeld op, zodat u het ontwerp op voorhand kunt controleren. toch op zoek naar een ander relatiegeschenk? Kijk dan ook gerust bij onze persoonlijke accessoires bedrukken.