Op zoek naar leuke Sinterklaas geschenken voor uw medewerkers of relaties? Ruim assortiment, snelle levering en gratis verzending. Wellicht leuk om de Sint relatiegeschenken te bedrukken met logo of tekst? Wij helpen u graag! Bekijk hier de Sint chocolade brochure: Inspiratie brochure Sinterklaas chocolade

Ook kunt u bij Relatiegeschenken.nl pakketten bekijken en kunt u daarvoor meteen online een aanvraag doen. Klik op deze link, vervolgens op 'assortiment' en klik daarna op 'sinterklaas'.

sort-descending

Verzendkosten en levering van Sinterklaas pakketten

De Sinterklaas pakketten kunnen in overleg worden geleverd mits deze op voorraad zijn. Voor het versturen van de pakketten brengen wij nog verzendkosten in rekening. Hoeveel er voor de verzendkosten in rekening wordt gebracht is afhankelijk van de order omvang.

Verras uw relaties met originele pakketten

Toon uw waardering voor uw medewerkers, klanten of andere relaties door ze te verrassen met een mooi en origineel Sinterklaas pakket. Heeft u vragen of wilt u advies over het inzetten van onze Sinterklaas pakketten? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, levering en voorraad van de pakketten. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0348 - 711 111, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door gebruik te maken van de chat op de website.