Oranje artikelen kunnen wij voor u bedrukken met uw logo, slogan of andere tekst. Uitstekend geschikt voor de wedstrijden van het Nederlands elftal. Voor meer informatie over de levertijd, de voorraad, de bedrukkingsmogelijkheden of de productspecificaties kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 , maak gebruik van de chat op de website of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

Bekijk meer Oranje
sort-descending

Oranje relatiegeschenken, promotiematerialen en giveaways

Wees zichtbaar wanneer het Nederlands elftal speelt of zorg voor een bijzondere verrassing waarmee uw relatie een geweldig EK of WK kan vieren. We voeren een uitgebreid assortiment relatiegeschenken voor wedstrijden van onze Oranje Leeuwen

Blader op uw gemak door de verschillende oranje relatiegeschenken. Uiteraard kunnen we de verschillende relatiegeschenken, promotiematerialen en giveaways voor u bedrukken, zodat u uw bedrijfsnaam kunt presenteren, een slogan over kunt brengen of u de doelgroep op een andere wijze kunt aanspreken.

EK / WK relatiegeschenken

Er zijn tal van fanartikelen om op te vallen tijdens een Europees- of Wereldkampioenschap. Oranje relatiegeschenken biedt u de mogelijkheid om tijdens populaire evenementen op een verrassende manier in beeld te komen bij uw doelgroep. Voor onze oranjefans hebben wij een aantal artikelen geselecteerd waarmee u gegarandeerd scoort!

Evenementenhand

Grote hand met een aanzienlijk bedrukkingsoppervlak. Het unieke formaat van deze hand zorgt voor een opvallende verschijning. Verkrijgbaar in effen kleuren of verschillende kleuren van Europese landen. Sterk promotiemiddel voor bijvoorbeeld een evenement of feest.

Vlaggen Schmink

Verkrijgbaar in diverse kleuren vlaggen van de Benelux, Duitsland en Frankrijk (zie hier). Ideaal om uw land aan te moedigen tijdens het Europees Kampioenschap dit jaar. Te bedrukken met logo en/of reclame-uiting.

Oranje relatiegeschenken bestellen

Wilt u de oranje relatiegeschenken bestellen, in grote aantallen of gaat het u juist om een paar stuks? Wij zorgen voor een breed assortiment en scherpe prijzen, u kunt er met de bedrukte oranje relatiegeschenken voor zorgen dat u een goede indruk op uw relatie of de doelgroep kunt maken. Zoekt u naar oranje artikelen met uw bedrijfsnaam met uw logo? Wij bedrukken de producten op de wijze die u wenst. 

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Promotiemateriaal of Koningsdag