Op zoek naar een paaseieren om te bedrukken met uw logo of tekst? Verras uw relaties met een deze paaseieren tijdens de feestdagen. Momenteel zijn de paaseieren alleen nog te bestellen op aanvraag. Klik hier voor de brochure. Vraag naar de mogelijkheden over bedrukte bidons door contact op te nemen met 1 van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of stuur een mail naar info@relatiegeschenken.nl

sort-descending

Paas chocolade bestellen met uw bedrijfslogo of slogan

Bestel nu eenvoudig en snel chocolade met uw bedrijfslogo, slogan of andere tekst. Wij hebben diverse soorten paaschocolade waarmee u uw relaties kan verrassen. Door de paaschocolade te voorzien van uw bedrijfslogo- of tekst kunt u het inzetten als promotiemateriaal voor uw klanten, medewerkers of andere relaties.

Chocolade relatiegeschenken inzetten als promotiemateriaal

Paashocolade is een geschenk dat zeer geschikt is als promotiemateriaal. Wij kunnen deze chocolade personaliseren zodat de ontvangers uw organisatie leren kennen of dat ze weer opnieuw in contact komen met het bedrijf. U kunt de chocolade inzetten tijden beurzen, congressen of andere evenementen. 

Chocolade met logo inzetten als relatiegeschenk

Paaschocolade is een origineel geschenk en al helemaal wanneer bedrukt met uw logo of tekst. Voor meer informatie of advies over het bestellen van paaschocolade met uw logo kunt u contact opnemen met onze medewerkers. U kunt onze medewerkers bereiken door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl, door te bellen naar 0348-711 111 of door gebruik te maken van de chat op de website.

Vraag een offerte aan of bestel direct de chocolade via de website. Wij maken vrijblijvend een digitaal voorbeeld voor u en bestelt u voor meer dan €100,-(Ex. Btw.) dan nemen wij de verzendkosten voor rekening.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook de categorieën: Pasen of Snoep