Koningsdag artikelen bedrukken met uw logo om uw naam op deze feestdag te verspreiden? Wij leveren al bedrukte artikelen vanaf kleine aantallen en vanaf vijf werkdagen bij u in huis. Voor meer informatie over het bestellen van oranje koningsdag artikelen kunt u bellen naar 0348-711 111 of mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

sort-descending

Koningsdag: relatiegeschenken, promotiematerialen en giveaways

Koningsdag vieren met een relatiegeschenk, promotiematerialen uitdelen of zorgen voor oranje giveaways voor de doelgroep? Wees zichtbaar tijdens een Koningsdag festival of zorg voor een bijzondere verrassing waarmee uw relatie een geweldige Koningsdag kan vieren. We voeren een uitgebreid assortiment relatiegeschenken, zowel voor de viering van de verjaardag van onze koning Willem-Alexander als de andere feestdagen in het jaar.

Blader op uw gemak door de verschillende oranje relatiegeschenken, uitstekend geschikt voor Koningsdag en in een aantal gevallen bovendien voor wedstrijden van onze Oranje Leeuwen. Uiteraard kunnen we de verschillende relatiegeschenken, promotiematerialen en giveaways voor u bedrukken, zodat u uw bedrijfsnaam kunt presenteren, een slogan over kunt brengen of u de doelgroep op een andere wijze kunt aanspreken.

Relatiegeschenken voor Koningsdag

Er zijn verschillende relatiegeschenken voor Koningsdag beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke oranje hoed, een oranje paraplu of een handige tas om de koopjes van de rommelmarkt in mee te nemen? Indien het weer tegenzit doet u een goede zet met een oranje poncho, daarnaast kunt u denken aan een paar bedrukte clapsticks of sportbidons om uit te delen aan de doelgroep. Uiteraard zijn er luxe bedrukte Koningsdag relatiegeschenken beschikbaar, net als goedkope giveways en promotiematerialen die wij kunnen voorzien van de bedrukking die u wenst.

Promotiematerialen en giveaways

Tot de promotiematerialen en giveaways voor Koningsdag behoren zowel de oranje mutsen als bijvoorbeeld de antennevlaggen voor op de auto en allerlei handenklappers. Van opblaasbare giveaways in het oranje tot bijvoorbeeld de nekpennen die ervoor zorgen dat uw doelgroep er altijd een bij de hand heeft. Blader er op uw gemak doorheen, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende relatiegeschenken en promotiematerialen. U kunt de Koningsdag giveways eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u ze inclusief de bedrukking zo vlot mogelijk tot uw beschikking heeft.

Oranje relatiegeschenken kopen

Wilt u de oranje relatiegeschenken kopen, in grote aantallen of gaat het u juist om een paar stuks? Wij zorgen voor een breed assortiment en scherpe prijzen, u kunt er met de bedrukte Koningsdag relatiegeschenken voor zorgen dat u een goede indruk op uw relatie of de doelgroep kunt maken. Zoekt u naar oranje artikelen met uw bedrijfsnaam of wellicht naar Koningsdag spullen met uw logo? Wij bedrukken de producten op de wijze die u wenst.

Koningsdag promotiemateriaal met bedrukking

We beschikken over verschillende eigen bedrukkingstechnieken, waardoor we u met een uitgebreid assortiment bedrukte Koningsdag relatiegeschenken, promotiematerialen giveaways van dienst kunnen zijn. Specifieke wensen of benieuwd naar wat er mogelijk is? Blader door ons assortiment of neem contact met ons op en stel uw vraag.

Bestelt u de bedrukte relatiegeschenken en promotiematerialen voor Koningsdag? We sturen u op voorhand standaard een digitaal voorbeeld toe, aan de hand waarvan u het ontwerp inclusief uw bedrukking kunt beoordelen. Na akkoord gaan we definitief voor u aan de slag, zodat u vervolgens snel de beschikking heeft over de oranje promotiematerialen en giveaways die u wilt laten bedrukken.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Zomer relatiegeschenken of Originele relatiegeschenken

Hoera! Onze koning is alweer bijna jarig. Koningsdag is een groot feest in heel Nederland. Door heel het land zijn op deze dag leuke dingen te doen en te zien. Op 27 april vliegen de koningsdag ambassadeurs door het land om op te treden en zijn er aardig veel festivals aan de gang. De mensen dragen oranje shirtjes, hebben oranje hoeden op en hebben de Nederlandse vlag op hun gezicht geschminkt.

Met koningsdag zijn veel kinderen met mooi weer de hele dag buiten. Als de zon schijnt is het altijd fijn om een beetje beschermt te zijn tegen warmte kwaaltjes. Met deze hippe zonnebril krijgen de kinderen minder last van de zon. Komt altijd goed van pas. Wanneer u besluit dat u nog een bedrukking op de brillen wilt, kan dat natuurlijk ook! Op de zijkanten van de bril is hiervoor genoeg ruimte.

Heel Nederland staat met koningsdag op zijn kop. Iedereen laat zien hoeveel wij van ons kikkerlandje houden en dat we dankbaar zijn voor onze koning. Met dit leuke schmink artikel ziet iedereen om u heen dat u van Nederland houdt. Laat uw logo of persoonlijke tekst op het omhulsel bedrukken en laat iedereen tijdens het festival uw logo zien. Er is dan geen ontkomen meer aan!!

Helaas is er ook een kans dat het iets kouder zal zijn met koningsdag. Gelukkig hebben wij dit artikel voor u in ons assortiment: een Holland sjaal!! Deze sjaal is gekleurd met de Nederlandse vlag. Laat door ons uw logo op de sjaal toevoegen. Vraag naar de mogelijkheden. 

Lekker snacken geblazen tijdens koningsdag is niet verkeerd. Een patatje of een lekkere stroopwafel? Met dit bakje stroopwafels maakt u al uw vrienden en familie blij. Er zitten er 8 in een doosje. Precies goed. Het bakje is mooi te bedrukken met uw bedrijfslogo of een persoonlijke tekst. Onze medewerkers helpen u graag met het creëren van het perfecte geschenk.

Deze grappige pet is niet alleen handig tegen de zon, maar is ook nog een functioneel als flesopener. Als je net op een festival staat en ze vergeten je flesje frisdrank of bier open te maken, wat moet je dan? Gelukkig heb je dan deze pet in je beschikking en kun je met de handige flessenopener alsnog je flesje openen!! We kunnen voor u een mooie bedrukking op de pet plaatsen, zodat niemand uw logo op deze dag kunt negeren. 

We wensen jullie allemaal heel veel plezier op deze feestelijke dag! Mocht u nog vragen hebben over een artikel uit dit blog of toch liever een ander artikel willen bestellen bij ons? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies! Bellen kan naar 0348-711111 en mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

‘Just smile and wave. Happy kingsday!’