Evenement artikelen bedrukken

Een leuk evenement in de planning? Wij hebben een ruim assortiment aan evenement gerelateerde artikelen. Kijk hieronder voor leuke gadgets tijdens evenementen. Wij kunnen deze artikelen voor u bedrukken met een logo, tekst of een combinatie van. Wilt u meer informatie dan staan onze medewerkers voor u klaar. Bel naar 0348 - 711 111 .

Producten 1-12 van 46

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Image
  Easy lock lekvrije vacuüm mok
  #P432.65
  vanaf  9,96
  Bekijk details
 2. Image
  Football anti-stress bal
  #102099
  vanaf  0,46
  Bekijk details
 3. ECO PLA koffiemok
  ECO PLA koffiemok
  #P432.88
  vanaf  6,95
  Bekijk details
 4. Image
  Hashtag anti-stress
  #102210
  vanaf  1,33
  Bekijk details
 5. Event hand Nederland
  Event hand Nederland
  #LT16209
  vanaf  1,53
  Bekijk details
 6. Image
  Schuifpuzzel rechthoek
  #LT90770
  vanaf  0,51
  Bekijk details
 7. Image
  Dylan katoenen lanyard met veiligheidssluiting
  #102512
  vanaf  0,58
  Bekijk details
 8. Image
  Nova A5 gebonden notitieboek
  #107395
  vanaf  3,80
  Bekijk details
 9. Image
  Aluminium 2-in-1 sleutelhanger
  #4867
  vanaf  1,06
  Bekijk details
 10. Image
  Tico multikleurige LED armband
  #104284
  vanaf  1,65
  Bekijk details
 11. Image
  Sagan lanyard met afneembare gesp en telefoonhouder
  #102508
  vanaf  0,38
  Bekijk details
 12. Image
  Veiligheids LED armband
  #P239.43
  vanaf  2,75
  Bekijk details

Producten 1-12 van 46

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Evenement artikelen bedrukken met logo

Evenement artikelen met logo bestellen? Op zoek naar evenement promotiematerialen en giveaways die u kunt uitdelen aan bezoekers of relaties? Van bidons met een lage prijs (zie hier) tot drinkflessen, bijzondere schorten en pasjeshouders, er is van alles beschikbaar. De diverse evenement promotiematerialen zijn goedkoop beschikbaar, wij kunnen ze bedrukken met uw logo. We zorgen er op die manier voor dat u een leuke verrassing mee kunt geven aan bezoekers of dat u de mogelijkheid heeft uw medewerkers producten met uw logo of bedrijfsnaam in handen te geven. U zorgt voor een professionele presentatie, terwijl de evenement giveaways met logo ervoor zorgen dat u effectief kunt werken aan uw naamsbekendheid.

Evenement promotiematerialen en giveaways

Benieuwd naar de verschillende evenement promotiematerialen en giveaways met logo die er beschikbaar zijn? We kunnen allerlei evenement artikelen bedrukken, wij zorgen er binnen uw huisstijl of gewenste uitstraling voor dat u een goede indruk kunt maken. De bedrukte giveaways en promotiematerialen voor evenementen zijn voordelig beschikbaar, u hoeft daarvoor geen grote investering te doen. Weet u nog niet goed waar u naar op zoek bent binnen de evenementen artikelen met bedrukking? Geen probleem, we bieden u graag de mogelijkheid om online inspiratie op te doen binnen ons uitgebreide assortiment.

Evenement relatiegeschenken bestellen

Specifieke evenement relatiegeschenken bestellen, bijvoorbeeld om een luxe giveaway uit te kunnen delen aan de relaties die u al langer kent en de goede klanten die u ontmoet? Er zijn allerlei evenement artikelen met bedrukking beschikbaar, van heel voordelig als promotiemateriaal tot aan de meer luxe relatiegeschenken die u daarvoor kunt gebruiken. Wij bedrukken evenement artikelen en zorgen er daarmee graag voor dat u onder een brede doelgroep aan uw naamsbekendheid kunt werken.

Het digitale voorbeeld van het ontwerp zorgt ervoor dat u de bedrukte evenement artikelen op voorhand kunt beoordelen. Alles naar wens? Na uw akkoord gaan we definitief voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Ecologische artikelen of Beursartikelen