Avondvierdaagse bedrukken

Op zoek naar artikelen voor de avondvierdaagse? We hebben een groot assortiment aan avondvierdaagse artikelen en relatiegeschenken. Laat uw avondvierdaagse artikelen bedrukken met uw logo of tekst en verras uw relaties!

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Image
  Explorer ribstop grote wandelrugzak PVC-vrij
  #P760.14
  vanaf  51,45
  Bekijk details
 2. Drinkfles Tritan 600ml
  Drinkfles Tritan 600ml
  #LT98766
  vanaf  3,04
  Bekijk details
 3. Deluxe 27” vierkante paraplu auto open
  Deluxe 27” vierkante paraplu auto open
  #LT97107
  vanaf  9,12
  Bekijk details
 4. Feniks 5 panel kinder cap
  Feniks 5 panel kinder cap
  #38667
  vanaf  0,89
  Bekijk details
 5. Image
  23” fiberglas gekleurde paraplu
  #P850.04
  vanaf  7,95
  Bekijk details
 6. Image
  Biologisch afbreekbare PE poncho
  #8281
  vanaf  0,59
  Bekijk details
 7. Image
  PP stadion toeter
  #8247
  vanaf  0,63
  Bekijk details
 8. Image
  Vasa koper vacuüm geïsoleerde drinkfles met borstelset
  #100614
  vanaf  16,97
  Bekijk details
 9. Image
  Paulus opvouwbare poncho in zakje
  #103014
  vanaf  2,65
  Bekijk details
 10. Ceto 5 panel sandwich cap
  Ceto 5 panel sandwich cap
  #38674
  vanaf  1,82
  Bekijk details
 11. Image
  H2O Vibe 850 ml drinkfles en infuser met kanteldeksel
  #210692
  vanaf  4,91
  Bekijk details
 12. Bal met poncho
  Bal met poncho
  #LT90449
  vanaf  0,98
  Bekijk details

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Avondvierdaagse relatiegeschenken: vier de vierdaagse

De avondvierdaagse staat weer voor de deur, op zoek naar geschikte relatiegeschenken en promotiematerialen? Een goed voorbeeld is de (opvouwbare) drinkfles. De drinkfles laat zich eenvoudig opvouwen of gebruiken, afhankelijk van het model dat u kiest. Het is een van de meest geslaagde vierdaagse promotiematerialen en giveaways. We hebben er allemaal behoefte aan, dankzij de bedrukking heeft u de mogelijkheid uw bedrijfsnaam, slogan of een andere boodschap over te brengen.
Er zijn daarnaast een aantal andere avondvierdaagse relatiegeschenken beschikbaar, u kunt ze eenvoudig online bestellen en door ons laten bedrukken. We beschikken over diverse eigen bedrukkingstechnieken, zodat we u met tal van producten goed van dienst kunnen zijn.

Relatiegeschenken voor de avondvierdaagse

Specifiek op zoek naar relatiegeschenken voor de avondvierdaagse, bijvoorbeeld om de deelnemers het bekende duwtje in de rug te geven en tegelijkertijd uw bedrijf of merk te promoten? Er zijn bijvoorbeeld poncho’s beschikbaar, die goed van pas komen op het moment dat het weer even tegen zit. De poncho-bal laat zich gemakkelijk bedrukken, we zorgen er daarmee voor dat u de mogelijkheid heeft uw bedrijfsnaam of merk te promoten.

Promotiematerialen voor de vierdaagse

Andere promotiematerialen voor de vierdaagse zijn bijvoorbeeld de (in-ear) koptelefoons en de powerbanks die voorkomen dat een gebrek aan stroom een probleem op zal leveren. Zoals u merkt zijn het producten die het lopen een stuk aangenamer maken.
Wilt u graag avondvierdaagse promotiematerialen en giveaways bestellen of specifiek gebruik maken van de relatiegeschenken voor de vierdaagse? Tijdens de vierdaagse feesten valt er enorm veel te promoten, maar ook daar buitenom tijdens de andere avondvierdaagses in Nederland kunt u het verschil maken.

Vierdaagse feesten met giveaways

Viert u de vierdaagse feesten? Er zijn relatiegeschenken, promotiematerialen en giveaways beschikbaar die daar uitstekend op aansluiten. Bestel online feestartikelen die u kunt laten bedrukken, zodat het een geweldig feest kan worden voor zowel de deelnemers als de bezoekers die erop af komen.
Liever de deelnemers helpen die op hun bekende laatste benen lopen of het einde niet lijken te halen? De verschillende EHBO relatiegeschenken vormen een goede keuze, u kunt ze inzetten als zowel promotiematerialen als giveaways. Op die manier halen zoveel mogelijk deelnemers de finish. De verschillende relatiegeschenken zijn geschikt voor zowel de avondvierdaagse als de officiële Vierdaagse in Nijmegen, blader door ons assortiment om daar uw keuze uit te maken.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Evenement artikelen of Business gifts