Zoek je iets voor je relaties in de zomer? Diverse zomer artikelen op voorraad. Te bedrukken met logo of een pakkende tekst. Goed voor je marketing in de zomer!

sort-descending

Zomer relatiegeschenken bedrukken met logo

Zomer relatiegeschenken met logo bestellen? We kunnen zonnebrillen bedrukken, net als een BBQ of koeltas die u als luxe relatiegeschenken kunt uitdelen. Iedereen verdient een verrassing, met name tijdens de zomerperiode is het een goed moment om relatiegeschenken te versturen of promotiemateriaal te verspreiden. De zomer relatiegeschenken met logo helpen u te werken aan uw naamsbekendheid, dankzij ons uitgebreide assortiment heeft u de keuze uit allerlei promotiemateriaal. Er zijn goedkope zomer giveaways beschikbaar, net als luxe relatiegeschenken om de goede relatie met uw klant of leverancier te benadrukken.

Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen bedrukken met logo of uw bedrijfsnaam? Van bedrukte zonnebrillen tot een luxe BBQ of koeltas, we zorgen voor een uitgebreid assortiment waarmee u uw relatie kunt verrassen. Zoekt u naar zonnebrillen van goede kwaliteit of wilt u goedkope zonnebrillen met uw logo uitdelen onder een brede doelgroep? Van typische promotiematerialen met logo tot aan luxe zonnebrillen met uitstekende glazen en een handig opbergdoosje en schoonmaakdoekje. Blader door de verschillende zomer relatiegeschenken en de giveaways die er beschikbaar zijn. U kunt ze eenvoudig online bestellen, wij gaan er zo spoedig mogelijk voor u mee aan de slag.

Koeltassen en BBQ’s als relatiegeschenken

Tot de zomer relatiegeschenken behoort natuurlijk meer dan alleen de zonnebrillen, wat dacht u bijvoorbeeld van een complete barbecue of een handige koeltas voor op het strand? Wij kunnen de zomer relatiegeschenken voor u bedrukken, met uw logo, slogan of bedrijfsnaam. De bedrukte relatiegeschenken voor in de zomer zorgen voor een leuke verrassing die hoe dan ook in goede aarde zal vallen. Bijvoorbeeld de zonnebrillen met logo vormen altijd een leuke giveaway, bijvoorbeeld tijdens een festival of een ander evenement.

Eerst een digitaal voorbeeld ontvangen van het ontwerp? We zorgen er daarmee voor dat u de zomer relatiegeschenken kunt beoordelen, na uw akkoord gaan we voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie Lente geschenken

Nu de zomer weer voor de deur staat worden de zomervakanties weer geboekt. Blijft u dit jaar thuis door omstandigheden? Niet getreurd! Wij hebben een assortiment vol met leuke artikelen voor de thuisblijvers onder ons. Zo zult u zich nooit vervelen. Met of zonder zon, ook u zult het gevoel hebben dat u toch op vakantie bent.

Verhoog uw naamsbekendheid in de zomer

Een dagje relaxen op het strand, genieten van muziek tijdens een festival of een drankje nuttigen op het terras…  Het zou geweldig zijn als een strandhanddoekkoeltas of zonnebril met daarop de naam van uw bedrijf deel uitmaakt van zo’n mooi vakantiemoment. Een zomer relatiegeschenk vergroot niet alleen uw naamsbekendheid, maar ook de vakantiestemming van uw relatie. Over positieve associatie gesproken!

Uw naamsbekendheid versterken in de vakantie

In de zomer doen wij het allemaal wat rustiger aan. We brengen tijd door met onze dierbaren, gaan op vakantie en laten onze telefoon even voor wat het is. Het contact met zakelijke relaties ligt dus een poosje stil. Juist dan is het wel zo prettig dat u aan uw naamsbekendheid kunt werken. Met leuke zomerse presentjes kunt u bovendien meteen de vakantiestemming verhogen. Want wie beleeft er in de zomer nu geen plezier aan een relaxte hangmat, handige koeltas of hippe zonnebril? Zomerse relatiegeschenken brengen een lach op elk gezicht en zullen de band met uw relatie ongetwijfeld versterken. En als er na de vakantie weer gewerkt moet worden, ligt uw bedrijfsnaam nog vers in ieders geheugen!

Van zonnebril tot bbq: goedkope en luxe zomer relatiegeschenken

Een ander voordeel van zomer relatiegeschenken is de ruime keus die in verschillende prijsklassen verkrijgbaar is. Zomerse giveaways als een waaier, zonneklep of strandbal zijn goedkoop, maar geven heel leuk weg. Koeltassen, eventueel bedrukt met logo of bedrijfsnaam, zijn in allerlei uitvoeringen en dus diverse prijsklassen verkrijgbaar; van handig wijnkoeltasje van nog geen euro tot een luxe koeltas inclusief minibarbecue. Hetzelfde geldt voor verschillende modellen zonnebrillen; u bepaalt zelf welk prijskaartje u eraan geeft. Behoren er veel jonge gezinnen tot uw relaties? Dan vinden deze vaders en moeders het vast geweldig om hun kinderen blij te kunnen maken met een leuke zomerse speelset. Of wat dacht u van een heerlijk luie strandstoel met comfortabel nekkussen om uw waardering voor het harde werken van uw leveranciers te tonen? Wilt u een onuitwisbare indruk maken? Geef dan een complete barbecue of state of the art barbecue gereedschapsset weg en uw relatie zal zelfs tijdens het shaslick draaien nog aan u denken!

Originele zomer relatiegeschenken geven een goed gevoel

De kracht van een giveaway zit hem in de toegevoegde waarde en het gevoel van waardering dat u aan de ontvanger kunt overbrengen. Zomer relatiegeschenken vormen daarbinnen een bijzondere categorie, omdat de presentjes stuk voor stuk feel good artikelen zijn. Met een hangmat, barbecueschort of strandstoel bedrukt met uw bedrijfslogo verbindt u dat positieve gevoel aan uw bedrijf. Perfecte cadeautjes dus. Nu de vakantieperiode eraan komt, is het een goed idee om eens het ruime aanbod zomer relatiegeschenken te inventariseren. Zo kunt u straks met een gerust hart van uw welverdiende rust genieten, want met een zomers relatiegeschenk houdt u ook tijdens de vakantie uw bedrijf in the picture. Laat uw relatiegeschenken bedrukken met een mooi logo en verras uw relaties!