Op zoek naar geschenken voor in de Lente? Wij hebben picknickkleden, barbecues en andere geschenken voor de mooie lente dagen. Wij kunnen deze artikelen voor u bedrukken met logo of een tekst. Voor meer informatie over de voorraad, levertijd, bedrukkingsmogelijkheden of specificaties kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

sort-descending

Lente artikelen bedrukken

Iedereen verdient een verrassing, heeft u al zin in de lente? Er zijn allerlei lente relatiegeschenken, promotiematerialen en giveaways beschikbaar. Wij kunnen de lente artikelen bedrukken, zodat u na de eerste paar maanden van het jaar de kans heeft om iemand op een leuke manier in het zonnetje te zetten. Wilt u uw eigen medewerkers verrassen met de lente relatiegeschenken of het promotiemateriaal uitdelen tijdens een evenement of een beurs? Zodra het lente wordt komen we weer veel meer naar buiten, het bedrukte promotiemateriaal biedt een uitstekende kans om aan uw naamsbekendheid te werken.

Promotiemateriaal voor de lente

Er is allerlei promotiemateriaal voor de lente beschikbaar, we zorgen er daarmee graag voor dat u giveaways kunt uitdelen aan nieuwe klanten of u bestaande klanten kunt verrassen met een lente relatiegeschenk. De lente is bij uitstek het moment waarop we alles weer vanaf de zonnige kant zien. De zon begint weer feller te stralen en de temperatuur begint op te lopen, een uitstekend moment om weer naar buiten te treden en op een effectieve wijze aan uw naamsbekendheid te werken. Bekijk de verschillende lente relatiegeschenken en promotiematerialen die er beschikbaar zijn, u heeft de keuze uit verschillende prijsklassen.

Verrassing in de lente

Relaties of uw eigen medewerkers op een leuke manier verrassen tijdens de lente? Lente promotiematerialen uitdelen tijdens een evenement of een beurs (zie hier) waar u aanwezig bent? We hebben weer zin in de rest van het jaar op het moment dat de lente aanbreekt, speel in op dat positieve moment door promotiematerialen of giveaways uit te delen aan een brede doelgroep. Blader op uw gemak door de verschillende lente artikelend ie we kunnen bedrukken, u heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment.

Lente artikelen laten bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam? Dankzij een digitaal voorbeeld weet u op voorhand hoe het ontwerp eruit komt te zien. Na uw akkoord gaan we definitief voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Winter relatiegeschenken of Mokken