Leuke spellen voor uw relaties voor thuis of juist brainteasers voor wat ontspanning op kantoor? Wij kunnen deze leveren met bedrukking vanaf kleine aantallen. Wij kunnen deze voor u bedrukken met een logo, slogan of andere soort tekst. Met een bedrukking leveren we de spellen vanaf vijf werkdagen en zonder bedrukking al vanaf twee werkdagen. Voor meer informatie over onze spellen kunt u bellen naar 0348 - 711 111 of mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

Bekijk meer Spellen
sort-descending

Spellen bedrukken met logo

Spellen met uw logo bedrukken, zodat u die kunt uitdelen als een waardevol relatiegeschenk? Er zijn daarnaast handige accessoires voor spellen beschikbaar, zoals een kunststof strandkoker om een pak kaarten in op te bergen. Dankzij de bedrukking van de spellen, bijvoorbeeld met uw logo, zorgt u voor een professionele uitstraling. Blader op uw gemak door de verschillende denkspellen met logo, de ballen met logo en de andere opties die u online kunt bestellen.

Jeu de boules tot jongleerballen

Binnen de spellen met logo kunt u rekenen op een uitgebreid assortiment. Zoekt u bijvoorbeeld naar jeu de boules met bedrukking of wilt u een houten denkspel bedrukken? Van 6-in-1 spellen tot anti stress artikelen in de vorm van ballen of kegels, er is van alles beschikbaar. De diverse spellen met logo zorgen voor een professionele uitstraling richting klanten of relaties, afhankelijk van aan wie u het promotiemateriaal of het relatiegeschenk wilt meegeven. Bekijk de luxe spellen geschikt als relatiegeschenk en het goedkope promotiemateriaal met bedrukking dat u kunt bestellen.

Spellen met logo bedrukken

U kunt de spellen met uw logo laten bedrukken, net als de andere artikelen die er beschikbaar zijn. Ook in kleine oplage beschikbaar. Wij drukken uw logo, een bedrijfsnaam, slogan of andere uiting, we gaan uit van uw specifieke wensen. Uiteraard zijn er spellen in allerlei kleuren en formaten beschikbaar, de bedrukte spellen bieden u de mogelijkheid een goede relatie op te bouwen. Wilt u uw eigen medewerkers verrassen met de spellen met logo of zoekt u naar een leuk cadeau voor een goede relatie? Bekijk online ons uitgebreide assortiment.

Bestelt u de spellen met logo? Dankzij een digitaal voorbeeld geven we u op voorhand aan wat u van ons kunt verwachten. Na uw akkoord op ons ontwerp gaan we definitief voor u aan de slag en kunt u vlot rekenen op uw bestelling.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën keycords of evenementen accessoires