Laden...

Snoep bedrukken

Wij hebben een ruim assortiment aan snoepgoed. Wij kunnen veel verpakkingen voor u bedrukken met uw bedrijfslogo, slogan of andere tekst. Wij kunnen het snoep met bedrukte verpakking al leveren vanaf vijf werkdagen en onbedrukt al vanaf twee werkdagen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@relatiegeschenken.nl of bellen naar 0348 - 711 111.

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Snoep bedrukken met logo

Snoep laten bedrukken met uw logo of slogan? Uitstekend geschikt als giveaway en promotiemateriaal. Bedrukt snoep is voordelig beschikbaar, u heeft de keuze uit verschillende snoepjes en verpakkingen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een mooie glazen pot met snoep die u wilt laten bedrukken? U kunt het bedrukte snoep uitdelen onder uw medewerkers of er richting klanten en andere relaties voor zorgen dat u een leuke giveaway kunt meegeven. Het bedrukte snoep is goed geschikt tijdens bijvoorbeeld evenementen en biedt u de mogelijkheid om de relatie met uw leveranciers of klanten wat extra kracht bij te zetten.

Pepermunt met logo

Specifiek op zoek naar pepermunt met logo, bijvoorbeeld om een frisse start te maken of ervoor te zorgen dat u de doelgroep een kleinigheidje mee kunt geven? Snoep met bedrukking is daar uitstekend voor geschikt, met pepermunt kunt u een frisse nieuwe wind laten waren en zorgen voor een belangrijke mate van vernieuwing. Ook buiten de symbolische waarde om is bedrukt snoep uitstekend geschikt als promotiemateriaal of giveaway. Bent u op zoek naar meer luxe relatiegeschenken? Er zijn diverse verpakkingen met bedrukte snoepjes beschikbaar, blader er op uw gemak doorheen om daar een goed beeld van te krijgen. Ook beschikbaar in kleine oplage.

Snoep laten bedrukken

U kunt het snoep laten bedrukken, we zullen ons in de meeste gevallen richten op de verpakking. Wilt u er op een trommeltje of een glazen pot voor zorgen dat u een bedrijfslogo, slogan of bedrijfsnaam kunt presenteren? Dankzij de verschillende kleuren verpakkingen zijn er mooie combinaties mogelijk. We kunnen op die manier het snoep bedrukken en ervoor zorgen dat u zich professioneel kunt presenteren aan de doelgroep waaraan u het wilt uitdelen.

Bestelt u snoep met uw logo of bedrijfsnaam? Dankzij een digitaal voorbeeld kunt u eenvoudig nagaan hoe het ontwerp eruit komt te zien, na uw akkoord gaan we definitief voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn Beautyboxen of chocolade