Laden...

Nieuwe geschenken bedrukken

Op zoek naar originele nieuwe relatiegeschenken om in te zetten als merchandise? Wij leveren de nieuwste producten met bedrukking al vanaf vijf werkdagen en onbedrukte artikelen zelfs al vanaf twee werkdagen. Voor meer informatie over voorraden, levering, bedrukkingsmogelijkheden of specificaties kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Dit kunt u doen door te bellen naar 038-711111 of door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nieuwe artikelen leverbaar met een bedrukking

In de bovenstaande categorie staan onze nieuwe artikelen. Deze artikelen kunnen we voor u bedrukken met logo, slogan of andere tekst. U kunt de merchandise inzetten tijdens beurzen, congressen of andere evenementen (zie hier) om uw doelgroep kennis te laten maken met uw organisatie. Wij bedrukken al promotionele artikelen vanaf kleine aantallen en leveren deze franco bij orders boven de €200,- (Ex. Btw.).

Snel de nieuwste promotie artikelen met een bedrukking

Bent u opzoek naar nieuwe artikelen die u kunt laten bedrukken met uw logo. Wij maken vrijblijvend een digitaal voorbeeld van het artikel met uw logo. We kunnen de artikelen vaak leveren in verschillende kleuren en ook bedrukken met verschillende kleuren. Bent u benieuwd naar de voorraad van de artikelen neem dan contact op met onze medewerkers.

Nieuwe artikelen snel en makkelijk laten personaliseren met uw logo

Weet u nog niet precies wat u wilt of kunt u het juiste artikel niet vinden? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u adviseren en informeren over de mogelijkheden rondom de artikelen en bedrukkingen. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0348-711 111, door gebruik te maken van de chat via de website of door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

Bestel makkelijk en snel online via de website. U ontvangt binnen enkele minuten de offerte in de mail en kiest u voor een bedrukking dan krijgt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorie Bestsellers