Laden...

Lanyard bedrukken

Lanyards zijn leuke geschenken voor tijdens een beurs, congres of ander evenement. Wij kunnen deze voor u bedrukken met een logo, slogan of andere tekst. Wij hebben een groot assortiment aan lanyards in veel verschillende kleuren. Bestel makkelijk en snel bedrukte lanyards via onze website.

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lanyards bedrukken met logo

Lanyards bestellen en die laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? U kunt er een volledige slogan op kwijt, we zijn u graag van dienst met de bedrukking van de neklinten of keycords. We gebruiken verschillende namen voor de lanyards of keycords, ze zijn beschikbaar in een aantal verschillende kleuren. Uiteraard kunt u ze voordelig bestellen als giveaways of promotiemateriaal, wij zorgen ervoor dat u ze professioneel kunt laten bedrukken voor een indrukwekkende uitstraling. Wilt u deelnemers aan uw evenement een keycord geven of er met de lanyards voor zorgen dat uw medewerkers een professionele uitstraling hebben?

Neklinten bedrukken

Wij kunnen de neklinten bedrukken, waarmee we zorgen voor een handige mogelijkheid om een sleutel of naamkaartje om de nek te hangen. Uiteraard heeft u de keuze uit keycords in verschillende kleuren, u kunt het promotiemateriaal bijvoorbeeld in de kleur van uw huisstijl bestellen. Wij kunnen de keycords bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. De kwaliteit van de neklinten is uitstekend, zodat ze zonder problemen langere tijd meegaan en bovendien wel tegen een stootje kunnen.

Keycords met logo

De keycords met logo vormen een uitstekende keuze tijdens een evenement, waarin iedereen een naambordje om heeft of deelnemers zoeken naar een plaats om hun sleutels op te bergen. De lanyards met bedrukking zorgen voor een professionele uitstraling en maken deelname gemakkelijker, op die manier sluiten ze optimaal aan bij het evenement of de gelegenheid die u organiseert. Uiteraard kunt u ook in andere gevallen gebruik maken van de keycords met logo, er is van alles mogelijk. Wij gaan direct met uw bestelling aan de slag, zodat u er vervolgens zo snel mogelijk de beschikking over heeft.

Uiteraard sturen we u eerst een digitaal voorbeeld van de keycords met logo toe, zodat u het ontwerp aan de hand daarvan kunt beoordelen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn sleutelhangers of Gadgets