Op zoek naar duurzame gadgets om uit te delen aan uw relaties? Hieronder hebben we voor u een selectie gemaakt van duurzame artikelen. Voor meer informatie over de producten kunt u contact opnemen met onze medewerkers via de chat of op 0348 71 111.

Bekijk meer Duurzame gadgets
sort-descending

Duurzame gadgets bedrukken met logo

Onze duurzame gadgets met bedrukking vormen een zeer verantwoorde keuze. We zorgen voor verschillende bedrukte gadgets met een duurzaam karakter, zodat u de mogelijkheid heeft uw maatschappelijke betrokkenheid op een bijzondere manier te tonen. Gebruik maken van de duurzame relatiegeschenken die er beschikbaar zijn binnen de gadgets? Dankzij ons brede assortiment en ervaring met de eco gadgets heeft u de keuze uit tal van leuke spullen. We kunnen die in-house voor u bedrukken, waardoor we ook de bedrukking met uw logo of bedrijfsnaam duurzaam kunnen aanbrengen.

Duurzame gadgets als giveaway

De duurzame gadgets die er beschikbaar zijn doen bijvoorbeeld uitstekend dienst als giveaway. U kunt er tijdens een beurs of een ander evenement eenvoudig voor zorgen dat u zich van uw duurzame kant kunt laten zien. De eco gadgets zijn daar goed voor geschikt. Het zijn relatiegeschenken waarmee u een duidelijke boodschap over kunt brengen, nog los van het praktische nut dat u daarmee aanbiedt. Blader door de verschillende te bedrukken duurzame gadgets, we zorgen er daarmee graag voor dat u er online een keuze uit kunt maken.

Duurzame gadgets met bedrukking

Benieuwd naar de duurzame gadgets met bedrukking? We kunnen u van dienst zijn met verschillende bedrukkingstechnieken op de eco gadgets, waardoor u de mogelijkheid heeft daar de naam van uw merk of product aan te verbinden. We zorgen ervoor dat u zich als organisatie op een positieve wijze kunt presenteren, onafhankelijk van het type gadget of product dat u kiest.

Online de duurzame gadgets met bedrukking kopen? We zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld. Aan de hand daarvan kunt u het ontwerp alvast beoordelen. Na uw akkoord gaan we aan de slag met de definitieve en duurzame bedrukking op de eco gadgets van uw keuze. 

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens in onze categorieën: Telefoon gadgets