Gadgets zijn leuke kleine geschenken die zowel simpel als luxe kunnen zijn. Wij kunnen de gadgets voor u bedrukken met uw bedrijfslogo zodat het leuke geschenken zijn om mee te geven aan uw relaties. Opzoek naar een gadget maar kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Bel dan naar 0348 - 711 111 en een van onze medewerkers zal u helpen met het vinden van het juiste artikel.

sort-descending

Gadgets bedrukken met logo

Gadgets bestellen? Wij kunnen uw gadgets bedrukken met uw logo of slogan. Ook in kleine oplage. Zoekt u naar gadgets die u kunt uitdelen als promotiemateriaal of bent u op zoek naar een luxe relatiegeschenk? U heeft de keuze uit bijvoorbeeld selfiesticks en opblaasbare fotolijsten. Zorg ervoor dat u uw medewerkers op een leuke manier kunt verrassen, u een relatie in het zonnetje kunt zetten of u giveaways kunt uitdelen onder nieuwe klanten. Wat u ook wenst, dankzij het bedrukken van gadgets kunt u mooie cadeaus uitdelen waarmee u zorgt voor een professionele uitstraling. Er zijn verschillende leuke bedrukte gadgets beschikbaar, waar u online een keuze uit kunt maken.

Luxe gadgets als relatiegeschenk

De luxe gadgets zijn onder andere goed geschikt als relatiegeschenk. U zorgt er daarmee voor dat u een goede indruk op uw leverancier, een klant of een andere relatie kunt maken. Blader door de verschillende modellen selfiesticks en bekijk ook de andere gadgets die er beschikbaar zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een click it sportcamera? U zorgt net als met een activity tracker of een virtual reality bril voor een bijzonder geschenk waarmee u een relatie een prachtig cadeau kunt uitdelen. De luxe relatiegeschenken voorzien we van een nette bedrukking, bijvoorbeeld met uw logo of slogan.

Selfiesticks en andere giveaways

Zoekt u naar selfiesticks of andere geschikte giveaways? U heeft de keuze uit verschillende modellen, beschikbaar in diverse kleuren en bijvoorbeeld met een uitschuifbare stang. Blader online door de verschillende gadgets die u kunt inzetten als giveaway, relatiegeschenk of promotiemateriaal, afhankelijk van het doel dat u daarmee voor ogen heeft. Wij zorgen voor de professionele bedrukking en een vlotte verzending richting uw adres, zodat u er snel de beschikking over heeft.

Gadgets laten bedrukken met uw logo of slogan? Dankzij ons digitale voorbeeld kunt u het ontwerp op voorhand beoordelen en weet u precies wat u van ons kunt verwachten wanneer we voor u aan de slag gaan.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën aanstekers of horloges