Laden...

Premiums bedrukken

Bestelt u premiums met bedrukking? Voordat we de premiums bedrukken sturen we u eerst een digitaal voorbeeld toe. Na uw akkoord gaan we definitief aan de slag. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor alle premium artikelen die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer Premiums

Producten 1-12 van 2881

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 2881

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Premiums bedrukken

Premiums bedrukken, bijvoorbeeld om uit te delen tijdens een evenement of andere bijzondere gelegenheid? Bedrukte premiums zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal. Zoekt u naar goedkope aanstekers en sleutelhangers die u kunt uitdelen aan een brede doelgroep of wenst u gebruik te maken van de meer luxe gadgets en horloges die geschikt zijn als relatiegeschenk? We kunnen tal van premiums bedrukken, u heeft de keuze uit een zeer breed assortiment.

Aanstekers en sleutelhangers als giveaway

U kunt binnen de bedrukte premiums als giveaways bijvoorbeeld kiezen voor voordelige aanstekers. Aanstekers bedrukken is het ideale pormotiemateriaal. Dankzij de bedrukking op de aansteker heeft u de mogelijkheid om een premium uit te delen waar de doelgroep direct wat aan heeft of waarmee u er tijdens evenementen voor zorgt dat er in het donker een bijzondere sfeer ontstaat. Daarnaast zijn er tal van handige bedrukte sleutelhangers beschikbaar, blader op uw gemak door de verschillende premiums met bedrukking om daar een goed beeld van te krijgen.

Anti stress artikelen en evenement accessoires

Binnen de bedrukte premiums specifiek op zoek naar bijvoorbeeld onze anti stress artikelen? Ze zorgen er eenvoudig voor dat uw relatie zich gemakkelijker kan ontspannen. Een bijzonder spannend project achter de rug en op een leuke manier benadrukken dat u het samen tot een goed einde heeft kunnen brengen door de rust te bewaren? De bedrukte anti stress premiums zijn dan uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Tijdens evenementen kunt u uiteraard gebruik maken van heel andere accessoires, we proberen met de bedrukte premiums voor een zo breed mogelijk assortiment te zorgen. Blader er op uw gemak doorheen om inspiratie op te doen of ga aan de andere kant heel specifiek op zoek door middel van onze categorieën.

Gadgets en horloges als relatiegeschenk

We kunnen gadgets en horloges bedrukken, we hebben een uitgebreide ervaring met tal van goedkope of juist meer luxe premiums. Horloges vormen prachtige luxe premiums, waarmee u de mogelijkheid heeft een bijzonder relatiegeschenk uit te delen aan bijvoorbeeld uw leveranciers, klanten of andere relaties. Zoekt u naar horloges en andere gadgets? Wij kunnen de premiums bedrukken en zorgen ervoor dat u de mogelijkheid heeft om uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting te presenteren.

Keycords en polsbandjes bedrukken

Keycords met bedrukking zorgen er tijdens een evenement voor dat medewerkers zich gemakkelijk kenbaar kunnen maken. Wilt u tijdens een beurs zorgen voor een professionele uitstraling of wilt u de bedrukte premiums met uw logo juist uitdelen aan een brede doelgroep? De polsbandjes en keycords met bedrukking zijn daar uitstekend voor geschikt. Ze zorgen ervoor dat u zich professioneel kunt presenteren, terwijl u voordelig gebruik kunt maken van een aantal verschillende bedrukte premiums. Uiteraard zijn de keycords, polsbandjes en andere premiums met bedrukking beschikbaar in diverse kleuren, zodat u dat zonder problemen kunt laten aansluiten op bijvoorbeeld uw huisstijl en hoe u zich wilt presenteren.

Snoep, spaarpotten en spellen

Snoep, een spaarpot of een spel laten bedrukken? Ze behoren tot de premiums met bedrukking, we zijn u er graag mee van dienst op basis van uw specifieke wensen. U kunt online inspiratie opdoen binnen ons uitgebreide assortiment aan premiums met bedrukking of aan de hand van uw specifieke wensen op zoek gaan. Wij zorgen voor een uitgebreid assortiment aan premiums die u eenvoudig online kunt bestellen, door middel van de bedrukking kunt u ze uitdelen als relatiegeschenk, giveaway of promotiemateriaal.

De categorie Premiums bestaat onder meer uit de volgende subcategorieën:

aanstekerssleutelhangersantistresshorloges en polsbandjes.