Sweaters zijn zeer geschikt om te bedrukken en om uw organisatie mee te promoten. Ik kunt ze meegeven aan uw medewerkers die dan uw naam verspreiden. We kunnen deze bedrukken op subtiele wijze maar ook zeer prominent en opvallend. Wilt u meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden van de sweaters? Bel naar 0348 - 711 111 en een van onze medewerkers zal uw verder helpen.

sort-descending

Sweaters bedrukken met logo

Sweaters of vesten bedrukken met logo en uitdelen onder uw medewerkers of er richting relaties voor zorgen dat zij kunnen rekenen op een mooie giveaway? Iedereen verdient een verrassing, de bedrukte sweaters zijn bovendien goed geschikt als bedrijfskleding. We kunnen de sweaters en vesten op een subtiele wijze bedrukken met uw logo of slogan. Wilt u daar liever een meer prominente bedrukking op laten aanbrengen? Ook dat kunnen we uitstekend voor u verzorgen, uiteraard in de verschillende kleuren. Een witte, blauwe, roze of groene sweater bedrukken? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag. Naast Sweaters/ vesten is t-shirts bedrukken of polo's bedrukken ook mogelijk.

Sweaters en vesten bedrukken

Wilt u sweaters en vesten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Bekijk ons uitgebreide assortiment kleding die u kunt laten bedrukken. De bedrukte sweaters zijn uitstekend geschikt als bedrijfskleding, u heeft daarmee de mogelijkheid om voor een uniforme en professionele uitstraling te zorgen. Dankzij de goede kwaliteit van de sweaters en vesten gaan deze bovendien lang mee. Er zijn sweaters en vesten voor zowel dames als heren beschikbaar, bekijk de modellen met of zonder capuchon en in de diverse kleuren.

Sweaters als promotiemateriaal of giveaway

Daarnaast zijn bedrukte sweaters uitstekend geschikt als promotiemateriaal, bijvoorbeeld tijdens een evenement of bijeenkomst waar u uw naam duidelijk wilt maken aan een breed publiek. U kunt de bedrukte sweaters of vesten uitdelen aan uw relaties of er met uw medewerkers voor zorgen dat iedereen een exemplaar draagt. Wat uw doelstelling ook is, wij kunnen de vesten en sweaters bedrukken en er daarmee voor zorgen dat u uw bedrijfsnaam of logo bij een grote groep onder de aandacht kunt brengen.

We sturen u standaard een digitaal voorbeeld toe van de bedrukte sweaters of vesten. Aan de hand daarvan kunt u het ontwerp goedkeuren, waarna we definitief voor u gaan bedrukken.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Blouses bedrukken of jassen bedrukken.