Bestel snel polo’s online met een bedrukking. Wij leveren al polo’s met een bedrukking vanaf kleine aantallen. Wij leveren bedrukte polo’s vanaf vijf werkdagen en onbedrukt vanaf twee werkdagen. Heeft u vragen? Neem contact op via 0348-711111 onze medewerkers staan voor u klaar.

Bekijk meer Snel polo's
sort-descending

Snel polo’s bedrukken met een logo

Op korte termijn polo’s nodig voor een evenement of gewoon om intern te gebruiken? Wij leveren onbedrukte polo’s al vanaf twee werkdagen en bedrukte polo’s vanaf vijf werkdagen. Deze leveren we vanaf een orderbedrag van €100,- (Ex.Btw.) zonder verzendkosten op een locatie in Nederland of België.

Snel polo’s nodig voor uw werknemers

Wij leveren op korte termijn bedrukte polo’s. Deze kunt u geven aan uw medewerkers om zo uw bedrijfsnaam te verspreiden. We kunnen de polo’s leveren vanaf kleine aantallen met een bedrukking. U kunt de polo’s ook gebruiken om in te zetten tijdens beurzen, congressen of andere evenementen. Zo staan uw medewerkers er netjes bij en representeren zij de organisatie.

Snel polo’s met een bedrukking

Heeft u op korte termijn polo’s nodig maar weet u niet of de levertijd haalbaar is? Neem contact op met onze medewerkers via de chat op de website, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door te bellen naar 0348-71111. Onze medewerkers kunnen u infomeren over de levertijd, de artikelen maar ook advies geven over welke polo bij uw wensen past.

Relatiegeschenken bestellen kan makkelijk en snel via onze website. U ontvangt binnen enkele minuten de offerte in de mail en heeft u gekozen voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld. Polo's nodig voor een kleine oplage? Kijk dan eens bij polo's kleine oplage bedrukken.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens in onze categorie: Goedkope polo's bedrukkenheren polo's bedrukken of dames polo's bedrukken