Op zoek naar goedkope polo’s voor uw medewerkers of om te gebruiken tijdens evenementen? Wij leveren polo’s vanaf kleine prijzen en deze kunnen we ook voor u bedrukken. Heeft u vragen over de levertijd, bedrukking of het product zelf dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel onze medewerkers op 0348 711 111.

Bekijk meer Goedkope polo's
sort-descending

Goedkope polo’s bedrukken met een logo

Laat snel en goedkoop polo’s bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Wij hebben een ruim assortiment aan polo’s voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook de goedkopere polo’s kunnen we voor u bedrukken in meerdere kleuren. We kunnen de polo’s bedrukken op zowel de borst, rug en de mouwen. Wilt u snel polo's met bedrukking hebben? Kijk dan eens bij snel polo's bedrukken.

Goedkope polo’s als werkkleding

Polo’s zijn uitstekend om te gebruiken als werkkleding voor uw medewerkers. Zo zorgt u ervoor dat uw medewerkers er net bij lopen en uw bedrijfsnaam goed zichtbaar is. We kunnen de polo’s al leveren vanaf twee werkdagen onbedrukt en met bedrukking vanaf vijf werkdagen. Bij orders boven de €100,- (Ex. Btw.) betalen wij voor u de verzendkosten.

Goedkope polo’s met een bedrukking

Bent u opzoek naar polo’s maar weet u niet precies wat u wilt? Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden wat betreft de bedrukking, levering en specificaties van de producten. U kunt onze medewerkers bereiken via de chat op de website, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door te bellen naar 0348-71111.

Bestel makkelijk en snel online. U ontvangt binnen enkele minuten de offerte in de mail. Heeft u gekozen voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld van het artikel met uw logo of tekst.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorieën: Snel polo's bedrukkendames polo's bedrukken of heren polo's bedrukken.