Polo's met uw bedrijfslogo of slogan? Wij kunnen polo's leveren vanaf kleine aantallen met een bedrukking. Onbedrukt kunnen we de polo's bij u in huis leveren vanaf 2 á 3 werkdagen en met bedrukking kunnen we de polo's leveren vanaf 6 werkdagen. Voor meer informatie over de kwaliteit of de bedrukkingsmogelijkheden kunt u bellen naar 0348 - 711 111 of mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

Bekijk meer Polo's
sort-descending

Polo bedrukken met logo

Polo bedrukken met logo? Een bedrukte polo is goed geschikt als promotiemateriaal of als giveaway, bijvoorbeeld aan bezoekers tijdens een belangrijk evenement. Wilt u er met uw medewerkers voor zorgen dat u eenheid kunt uitstralen? Er zijn bedrukte polo’s met korte mouwen en polo’s met lange mouwen beschikbaar, zowel voor dames als voor heren. Blader online door ons assortiment polo’s die we kunnen bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo of bedrijfsnaam.

Polo als promotiemateriaal

Specifiek op zoek naar een polo als promotiemateriaal, bijvoorbeeld tijdens een evenement waar u een eenheid wilt uitstralen met uw medewerkers? Uiteraard zijn de polo’s beschikbaar in de diverse maten, wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op goede kwaliteit van zowel de bedrukte polo als de bedrukking zelf. We kunnen de voorkant en/of de achterkant bedrukken, zodat de polo de uitstraling krijgt die u wenst. Een ieder zijn of haar naam achterop en voorop het logo van uw bedrijf of een andere bedrukking van een polo in gedachten? Wij gaan daarmee graag voor u aan de slag.

Iedereen een polo als verrassing

Wilt u een witte polo bedrukken of zoekt u naar een andere specifieke kleur? Iedereen verdient een verrassing, bedrukte polo’s zijn uitstekend geschikt om uit te delen aan uw medewerkers of aan andere relaties. Leveranciers en klanten over de vloer tijdens een leuk evenement met grote kans op publiciteit? Een bedrukte polo vormt dan een uitstekende keuze, u zorgt voor een professionele uitstraling.

Benieuwd hoe de bedrukte polo er uiteindelijk uit komt te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Dankzij een digitaal voorbeeld kunnen we u op voorhand laten zien wat het resultaat zal zijn.

Verschillende soorten polo's bedrukken

Wij verkopen verschillende soorten polo's binnen onze categorie kleding. Zo hebben we voor u herenpolo's bedrukken en damespolo's bedrukken met korte en lange mouwen. Verder hebben we ook: polo's kleine oplage bedrukken of snel polo's bedrukken. Zo'n polo bedrukken wij voor u met uw logo of tekst zodat u daarmee uw boodschap goed overbrengt op uw relaties. Een origineel relatiegeschenk voor de warme maanden.