Mutsen en sjaals zijn leuke giveaways voor de koudere dagen. Wij hebben een ruim assortiment aan sjaals en mutsen die we voor u kunnen voorzien van logo of tekst. We maken gebruik van diverse bedrukkingstechnieken zodat we een kwalitatieve bedrukking kunnen leveren. Voor meer informatie kunt ons bellen op 0348 - 711 111.

sort-descending

Mutsen en sjaals bedrukken met logo

Mutsen en sjaals bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan? Zodra de winter invalt loopt de temperatuur buiten flink terug, het is dan prettig om een warme sjaal of muts te kunnen dragen. Zoekt u daar een paar handschoenen bij of wilt een complete fleece set cadeau doen? Mutsen en sjaals zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal of relatiegeschenk, u kunt er een brede doelgroep mee verrassen. Merkt u dat uw eigen medewerkers het koud hebben onderweg naar kantoor of klagen relaties over de lage temperaturen buiten? Speel daar op een leuke manier op in met de mutsen en sjaals, net als de (touchscreen) handschoenen die we kunnen bedrukken met uw logo of slogan.

Mutsen en sjaals als giveaways

Mutsen en sjaals met logo bestellen als giveaway? U heeft de keuze uit een groot aantal modellen. Wilt u een beanie bedrukken met uw logo of bent u specifiek op zoek naar een warme sjaal in een kleur die aansluit bij uw huisstijl? Dankzij de bedrukte mutsen, sjaals en andere benodigdheden in de winter zorgt u ervoor dat uw klanten en leveranciers geen kou hoeven te vatten of dat uw medewerkers er letterlijk en figuurlijk warmpjes bij zullen zitten.

Promotiemateriaal voor in de winter

De mutsen, sjaals en handschoenen vormen uitstekende promotiematerialen voor in de winter. Wij kunnen mutsen en sjaals bedrukken, net als de speciale touchscreen handschoenen die het mogelijk maken om zonder de handschoenen uit te trekken een smartphone of tablet te bedienen. Blader door de verschillende mutsen, sjaals en andere producten die we kunnen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Naast mutsen zijn bijvoorbeeld ook Jassen bedrukken of bodywarmers bedrukken.

Bestelt u mutsen en sjaals met uw logo of gaat uw voorkeur uit naar een paar handschoenen? We zorgen altijd eerst voor een digitaal voorbeeld, aan de hand waarvan u goedkeuring kunt geven op het ontwerp. 

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Sweaters Vesten bedrukken of t-shirts bedrukken.